Friday, September 7, 2012

Επαναλειτουργία ιστολογίων ΕΛ ΕΘΝΟΣ στο WordPress

Μετά την πρόσφατη διόρθωση  σε FYROM(εικ.1) της ονομασίας της χώρας των Σκοπίων στο WordPress τα ιστολόγια "ΕΛ ΕΘΝΟΣ" συνεχίζουν την λειτουργία τους εκεί.
 Η λειτουργία τους είχε ανασταλεί από τις 8 Μαρτίου 2012, όταν σε αναβάθμιση των στατιστικών της παραπάνω παγκόσμιας πλατφόρμας φιλοξενίας εμφανίστηκε η ονομασία μιας ανύπαρκτης για την Ελλάδα χώρας με όνομα "Μακεδονία"(εικ. 2). Η λανθασμένη αναγραφή της ονομασίας συνεχίζονταν μέχρι πρόσφατα παρά τις πιθανές αντιδράσεις και από άλλους Έλληνες blogers, που φιλοξενούσαν ιστολόγια τους στο WordPress.
Το τι συνέβη και αποφασίστηκε να διορθωθεί η αυθαιρεσία σύμφωνα με  το Διεθνές Δίκαιο και τον χάρτη του ΟΗΕ όσον αφορά την ονομασία της FYROM, σε ότι εμφανίζεται στις συνδέσεις από Ελλάδα,  είναι άγνωστο. Θα είναι όμως υπερβολικό να υποστηριχθεί ότι είναι αποτέλεσμα ενεργειών ενός μόνου ατόμου. Κάποτε θα πρέπει να σταματήσουμε να φανταζόμαστε ήρωες αδικώντας συστηματικά της αξία την συλλογικότητας.....



Σε σύντομο χρονικό διάστημα από σύνδεση γειτονικής πόλης  των Σκοπίων (Γευγελή) θα διαπιστωθεί αν και από εκεί εμφανίζεται η χώρα τους με το  "Former Yugoslav Republic of Macedonia" ή σκέτο.
-

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin