Friday, February 18, 2011

Οι «κερατάδες» του δικομματισμού το μαθαίνουν… τελευταίοι!....

Οι «κερατάδες» του δικομματισμού το μαθαίνουν… τελευταίοι!
Οι ώρες που περνάμε είναι ιδιαίτερα κρίσιμες και πολύ πονηρές. Η κοινωνία μοιάζει με υπερκορεσμένο μπαλόνι από υποσχέσεις «αέρα» έτοιμο να εκραγεί. Η δικομματική αλαζονεία συνεχίζει να φουσκώνει το κοινωνικό μπαλόνι με «υπευθυνότητες» και «ανευθυνότητες» των πολιτικών αρχηγών τους οι οποίοι στην καλύτερη των περιπτώσεων αλλάζουν απλώς τα μικρά τους ονόματα…
Ο μέσος Έλληνας πατριώτης  θέλει αν εκραγεί όπως το κοινωνικό μπαλόνι γιατί έχει σκάσει από την αδικία και την προδοσία.
Από το «δεν δηλώνω» φτάσαμε στο «δεν πληρώνω» και μας καθοδηγούν στο… «δεν υπολογίζω τίποτα»!
Τυφλωμένοι από το ερωτικό πάθος μας με τον δικομματισμό και από το «πολιτικό κέρατο» της δικομματικής αποτυχημένης σχέσης μας τα τελευταία 30 χρόνια, ήμαστε έτοιμοι να κάνουμε το ύστατο έγκλημα όπου εσωτερικοί καλοθελητές και  γείτονες μας «σπρώχνουν» ολοταχώς…
Το τυφλό έγκλημα του μητροκτόνου «καταστρέφοντας» την Πατρίδα, «σκοτώνοντας» την Μάνα .
«Έγκλημα Πάθους! Μητροκτόνος από ερωτική απογοήτευση!»  θα γράψουν οι τίτλοι στην ιστορία.  
Όχι πατριώτες,  όποιου χρώματος,  «κερατωμένοι» του δικομματισμού και μη, μην πέσουμε στην παγίδα της τυφλής εκδίκησης της προδοσίας μας.
Εξεγέρσεις και ανταρσίες ονειρεύονται και προκαλούν οι ανθέλληνες  καιροσκόποι και με τον κίνδυνο αυτόν και με ψευτοδιλήμματα τύπου «η αλλάζουμε ή βουλιάζουμε»  από την άλλη μας απειλούν οι κερδοσκόποι του δικομματισμού!
Δεν πρέπει να ξε-σπάσουμε αλλά να ξε-σηκωθούμε όρθιοι και να ζητήσουμε ένα οριστικό διαζύγιο από το δικομματισμό που μας εξ-απάτησε επί 37 ολόκληρα χρόνια!
Δεν πρέπει να δια-λύσουμε αλλά πρέπει να επι-λύσουμε το πρόβλημα βάζοντας ένα τέλος με την κατά-λυση του δικομματισμού στις επόμενες εκλογές!
Δεν πρέπει ξανά να απ-έχουμε από τη Δημοκρατία αλλά να συν-εισφέρουμε με τη δική μας συμμετοχή!
Μην καταστρέψουμε τη γη της Δημοκρατίας την Πατρίδα μας, απλά ας ξεριζώσουμε μέσα από τη Δημοκρατία με την ενεργή συμμετοχή μας και με νέους υγιείς «σπόρους ας καλλιεργήσουμε το μέλλον. Δυστυχώς ως «κερατωμένοι» από  το δικομματισμό το μάθαμε τελευταίοι για την κατάντια μας αλλά ως πατριώτες ας τους διώξουμε πρώτοι!
Ας διαλύσουμε το «γάμο» μην «σκοτώσουμε την Μάνα μας»!
Από την κυβέρνηση διαζύγιο ζητάς… από την Μητέρα Πατρίδα δεν φεύγεις ποτέ!

Πορφυρός 
ΠΗΓΗ

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin