Saturday, January 14, 2012

ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,,,,,

-
''Λάθος εκτιμήσεις μας οδήγησαν σε λάθος μέτρα", λένε κυβερνητικοί παράγοντες και με τη σειρά της η Τρόικα μας λέει: "Με λάθος εκτιμήσεις δώσαμε λάθος συνταγή στην Ελλάδα". Το πολιτικό λάθος ως πολιτικό έγκλημα, και το πολιτικό έγκλημα ως εθνικό και ιστορικό έγκλημα. Αποτέλεσμα: Δολοφόνησαν τον ελληνικό λαό και το μέλλον των Ελλήνων για δεκάδες χρόνια...
Τους δεύτερους, τους της Τρόικας, δεν μπορούμε να τους δικάσουμε, αλλά τους δικούς "μας" πρέπει. Από τέτοια "λάθη" και εγκλήματα είναι γεμάτη η Ιστορία, και δεν αφορούν μόνο τις πολιτικές δολοφονίες αλλά και τις αποφάσεις και επιλογές των πολιτικών και των κυβερνώντων.

Ανάλογα με τη βαρύτητα των συνεπειών τους και τη χρονική τους διάρκεια, τα πολιτικά λάθη παίρνουν τη μορφή του πολιτικού εγκλήματος ή του εθνικού πολιτικού εγκλήματος.

Η ελληνική πολιτική ιστορία συνοδεύεται από πλείστα όσα "λάθη" όλων των μορφών. Σταχυολογώ μερικά παραδείγματα: α) Τον "ατυχή" ελληνο-τουρκικό πόλεμο του 1897, β) Τη μικρασιατική εκστρατεία του 1919-20, γ) Την Συμφωνία της Βάρκιζας, το 1945, δ) Την "μυστική απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ", το Φλεβάρη του 1946 "για πορεία προς τον εμφύλιο", ε) Την αποχή του ΚΚΕ από τις εκλογές του 1946.

Ο κατάλογος των πολιτικών "λαθών" ατέλειωτος, απ' όλες τις παρατάξεις. Λαθών κάθε είδους και βαρύτητας συνεπειών. Τα "λάθη" αυτά προσέλαβαν τη μορφή του εθνικού εγκλήματος με ολέθριες διαχρονικές συνέπειες για την πορεία της Ελλάδας, η οποία τα πλήρωσε πολύ σε αίμα και καταστροφές, σε υλικές και εδαφικές απώλειες.

Άφησα τελευταίο το "πολιτικό λάθος" της σκόπιμης και σταδιακής χρεοκοπίας της Ελλάδας, η οποία οδήγησε στην υποθήκευσή της για δεκαετίες και στην πείνα του μη κλέφτη λαού για άγνωστο χρόνο. Πρόκειται για μία Νέα Κατοχή, με ταυτόχρονη  κατάλυση της νομοθετικής και εκτελεστικής εξουσίας των Ελλήνων. Αυτό συνιστά πολιτικό έγκλημα εθνικού επιπέδου, είναι δηλαδή εθνικό πολιτικό έγκλημα, που η ιστορία οφείλει να το τιμωρήσει με ένα Νέο Γουδί.

Αυτό σημαίνει ότι οι κάθε λογής και επιπέδου πολιτικάντηδες δεν απαλλάσσονται λέγοντας: "Κάναμε λάθος", και χαμογελώντας το συνεχίζουν, παίζοντας με τις τύχες του λαού και του Έθνους....
* Αντιπρόεδρος Επιτροπής Ενημέρωσης για τα εθνικά θέματα

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin