Monday, May 21, 2012

Γιατί, ρεπούστη μου…

...συμβαίνουν όλα αυτά και τα ανεχόμαστε; (ΡΑΔΙΟλόγos)

Γιατί ρεπούστη μου, η πλειοψηφία των φερόντων ελληνική ταυτότητα συμφωνούν απόλυτα με τους κατακτητές τους ή τους εντόπιους υποτακτικούς και σκίζονται για κάποιο κόμμα και όχι για μια πατρίδα; 

 Ρεπούστη μου, το να στέλνεις ο ίδιος εκπροσώπους στο κυνοβούλιο που θα σε σφάξουν κανονικά χρίζει ψυχιατρικής έρευνας. 

Ρεπούστη μου, ακόμα και ελληνοφτιαγμένοι που συμβάλουν στην σφαγή της νέας γενιάς εκλέγονται βολευτοσωτήρες με μανδύα «αριστερών» κομματιδίων που θέλουν κι αυτά να σε σώσουν. Ο κάθε πικραμένος ρεπούστη μου, μπορεί να σε κυβερνάει σ ‘ αυτή την χώρα ανάλογα με τα διαπιστευτήρια ανθελληνισμού που δίνει.
Αφού ο λαός αυτά τα εγκρίνει και τα αποδέχεται επειδή τα κάνει το κόμμα του, είμαστε για κλάματα ρεπούστη μου. Είναι τραγικό, ρεπούστη μου, να σε καλοπληρώνει ο λαός κι όταν σου ζητά ενός λεπτού σιγή για τα μάτια του κόσμου, εσύ να πηγαίνεις για κατούρημα όπως μας λέει το επίσημο κόμμα σου. 

Ρεπούστη, τι άλλο πρέπει να μας κάνεις για να ξυπνήσει λίγο ΕΛΛΑΔΑ μέσα μας; Ρεπούστη μου, μαζί με τον κάθε πουστάρη της κοινωνίας και με την προοδευτικάντζα υπό μάλης μάς ξεσκίσατε τα πάντα. Εσύ ρεπούστη μου, ξέρεις πολύ καλά γιατί αντικαταστάθηκε ο Έλληνας από τον κομματάνθρωπο. Εσύ ρεπούστη μου, εσύ μαζί με τα άλλα κομματοσκυλοδίποδα έκανες πολλά γι’ αυτό. Ξέρουμε, ρεπούστη μου, το σύστημα σε έχει μπροστά και καμαρωτά να μας θυμίζεις πως «είναι εθνικό το αληθές». Και σε ανεχόμαστε, ρεπούστη μου, και σένα και όλα τα άλλα αθύρματα που εκκολάπτονται στα κομματικά θηριοτροφεία. Δεν πέρασαν πολλά χρόνια, ρεπούστη μου, που δεν είχατε φωνή γιατί η κοινωνία ίδρωνε για την επιβίωση. Αποκτήσατε φωνή, ρεπούστη μου, από την στιγμή που λίγδωσε το άντερο των παράσιτων της κοινωνίας με τις ευλογίες των πελατειακών κομματοχοιροτροφείων. Και γίνατε τσουνάμι, ρεπούστη μου, και εκτός από χεσμένους μας έχετε και κατουρημένους σε στιγμές που θα έπρεπε να καθόσαστε προσοχή μπροστά στον φόρο αίματος μυριάδων Ελλήνων.

Ρεπούστη, είναι η εποχή που ακόμα μιλάει η λίγδα στο άντερο των βολεμένων και κάνεις ό,τι κάνεις απολαμβάνοντας την κοινωνία που έφτιαξες παρέα με εθνοπροδότες. Αλήθεια πιστεύεις, ρεπούστη, πως θα κρατήσει πολύ αυτό; Όσες διαβεβαιώσεις κι αν έχεις από τα αφεντικά σου θα τελειώσουν οι καιροί της παντοδυναμίας των αφεντικών σου και το μαύρο πρόβατο που λέγεται Ελλάδα. Εκείνους τους καιρούς, ρεπούστη, που θα βρεθούν ξανά αυτοί που θα καθαρίσουν την κόπρο θα θέλαμε να ακούμε την φωνή σου. Ξέρουμε πως όλοι οι ρεπούστηδες είναι χαμαιλέοντες και επιβιώνουν με κάθε κατάσταση, είναι κάποιοι όμως, ρεπούστη, που τράβηξαν πολύ το σχοινί και είναι σπασμένο εδώ και πάρα πολύ καιρό. Θα΄ρθουν καιροί , ρεπούστη, που θα βάλουμε στη θέση τους τα ιερά και τα όσιά μας, αυτά που κατουράς με την παρέα σου. Σε δικαιολογώ απόλυτα, ρεπούστη, αφού υπάρχουν ελληνοθρεμένοι που σε στέλνουν να τους εκπροσωπείς, οπότε την ευθύνη την έχουν και αυτοί, την αποκλειστική ευθύνη θα λέγαμε, ρεπούστη μου. 

Η αλήθεια, ρεπούστη, είναι πως τα κρατάς όλα στα χέρια σου αλλά ξεχνάς πως με τους κομπιούτορες που αντικατέστησαν την προαιώνια παραγωγή για επιβίωση δεν τραβάει το πράμα. Το παιχνίδι που συμμετέχεις, ρεπούστη μου, και συ και τα άλλα «καλά παιδιά» δεν θα κρατήσει για πολύ διότι γνωρίζεις καλά πως θα ξαναχτίσουν οικονομίες και ευρώπες και άλλα που δεν άντεξε το παγκόσμιο οικονομοπολιτικό σύστημα των αφεντικών σου. Ξέρεις καλά, ρεπούστη, πως για να πάρει αβάντζο η κατάσταση καμιά πενηνταριά χρόνια χύθηκε πολύ αίμα σ’ αυτό που αποκαλούν Β΄παγκόσμιο πόλεμο.
Επίσης γνωρίζεις καλύτερα, ρεπούστη, ότι το εθνικόν είναι αληθές όταν η Iστορία δεν γράφεται με Montblanc αλλά όπως και η Αλήθεια γράφεται με αίμα.

 Ρεπούστη, οι καιροί σου είναι τελειωμένοι, αργά ή γρήγορα τα λιγδωμένα άντερα θα ακουμπήσουν σε άλλες αξίες για να επιβιώσουν.
ΡΑΔΙΟλόγos
--
-

Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013

Γ. Κουμουτσάκος: Οι γελοιότητες Ρεπούση τροφοδοτούν τη Χρυσή Αυγή

Σχόλιο σε Facebook και Twitter ....
Ένα από τα λίγα στελέχη της ΝΔ, που πήραν θέση κατά της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ, Μαρίας Ρεπούση, για τις δηλώσεις της σχετικά με το χορό του Ζαλόγγου και το «συνωστισμό» στα παράλια της Σμύρνης κατά τη Μικρασιατική Καταστροφή, είναι ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κουμουτσάκος.

Σε σχόλιό του, που έκανε στο Facebook, αλλά και στο Twitter, ο κ. Κουμουτσάκος σχολίασε: 

  • «Οι γελοιότητες Ρεπούση τροφοδοτούν τις γελοιότητες του Χρυσαυγήτικου λόγου και αντιστρόφως....καλημέρα κα Καθηγήτρια...».
www.protothema.gr 31/5/13

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin