Thursday, June 7, 2012

"Εμπάργκο" σε όλα τα ΜΜΕ ανακοίνωσε η "Χρυσή Αυγή" και επιτίθεται σε δημοσιογράφους και δικαιοσύνη ...

Με «εμπάργκο», όπως αναφέρει, «σε όλα τα κανάλια και σε όλες τις εφημερίδες», αντιδρά η «Χρυσή Αυγή» στον πολιτικό σάλο που προκάλεσε η βιαιοπραγία του Η. Κασιδιάρη κατά των Λιάνας Κανέλλη και Ρένας Δούρου.
«Πριν τα ΜΜΕ μας αποκλείσουν, τους αποκλείουμε εμείς», αναφέρεται σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον διαδικτυακό τόπο της «Χρυσής Αυγής», «για να φανεί ξεκάθαρα ο αποκλεισμός μας, για να φανεί ξεκάθαρα το βρώμικο παιχνίδι που παίζουν εις βάρος μας», όπως υποστηρίζουν.
Σε ό,τι αφορά το επεισόδιο στο τηλεοπτικό πλατό, η "Χρυσή Αυγή" παράσχει κάλυψη στον εκπρόσωπό της και επιτίθεται συλλήβδην στους δημοσιογράφους και στη δικαιοσύνη που άσκησε δίωξη στον Η. Κασιδιάρη, διατυπώνοντας τον ισχυρισμό ότι «πρώτη σηκώθηκε και χειροδίκησε η Λιάνα Κανέλλη κτυπώντας τον απρόκλητα στο πρόσωπο με ένα πακέτο εντύπων.

Το δείχνει καθαρά το βίντεο.
Αυτό όμως δεν το είδε κανένας, δεν το είδε ούτε η δικαιοσύνη, η οποία ξεκίνησε αυτόφωρη διαδικασία μόνο για τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής».

express gr

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin