Wednesday, June 13, 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ...

 Η μελέτη «Γαύδος, η αρχαία Ωγυγία;» του Γ. Λεκάκη
δόθηκε δώρο σε κάθε Ελληνόπουλο
που αποφοίτησε από την Γ΄ Λυκείου Μονάχου!

Το έργο «Γαύδος, η αρχαία Ωγυγία;» του συγγραφέα Γιώργου Λεκάκη τυπώθηκε σε περίπου 150 αντίτυπα και διανεμήθηκε δωρεάν, ως αναμνηστικό στους αποφοίτους της Γ΄ τάξεως του Ελληνικού Λυκείου Μονάχου!

Ως γνωστόν, ο συγγραφέας Γ. Λεκάκης (www.lekakis.com) έχει γεννηθεί στο Μόναχο της Γερμανίας, δείχνει πάντα ευαισθησία για τα Ελληνόπουλα που ζουν στο Μόναχο και κατάγεται (εκ πατρός) από την Κρήτη.

Το συγκεκριμένο έργο του Γ, Λεκάκη, είχε κυκλοφορήσει σε α΄ έκδοση από τις εκδόσεις «Αέροπος», το 2006.

Το κόστος για να τυπωθεί το συγκεκριμένο έργο ήταν μια προσφορά ενός καλού φίλου και ευαίσθητου Έλληνα του κ. Παντελή Φουρκιώτη. Στην τελευταία σελίδα αναφέρονται όσοι συνέβαλαν στο να τυπωθεί και να διανεμηθεί το έργο, δηλ. ο συγγραφέας κ. Γιώργος Λεκάκης,  ο Σύλλογος «Αριστοφάνης», ο Κρητικός Σύλλογος Μονάχου και Περιχώρων, η Σχολική Επιτροπή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μονάχου, καθώς και ο κ. Παντελής Φουρκιώτης.
  
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Λεκάκη που μας παραχώρησε αφιλοκερδώς την συγκεκριμένη εργασία του για την νήσο Γαύδο, για να κάκουμε γνωστό αυτό το ακριτικό κρητικό νησί στα Ελληνόπουλα του Μονάχου.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
για τον Κρητικό Σύλλογο Μονάχου και περιχώρων,
Στέλιος Ε. Αντωνάκης

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin