Thursday, June 28, 2012

Η Τουρκία θα απαντήσει με αποφασιστικότητα στην κατάρριψη του F-4 ....

Το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας της Τουρκίας ανακοίνωσε σήμερα ότι θα απαντήσει με αποφασιστικότητα, αλλά εντός των πλαισίων του διεθνούς δικαίου, στην "εχθρική" κατάρριψη από την Συρία ενός τουρκικού αναγνωριστικού αεροσκάφους την περασμένη εβδομάδα.
"Η Τουρκία θα δράσει με αποφασιστικότητα κάνοντας χρήση όλων των δικαιωμάτων της βάσει του διεθνούς δικαίου κατά της εχθρικής αυτής ενέργειας", ανακοίνωσε το συμβούλιο, το οποίο απαρτίζεται από τον πρόεδρο, κύριους υπουργούς και τους επικεφαλής των επιτελείων του στρατού, σε ανακοίνωση που εξέδωσε έπειτα από συνάντησή του που διήρκεσε πέντε ώρες.
Την ίδια ώρα ο τουρκικός στρατός επιβεβαίωσε σήμερα ότι βρήκε τμήματα από τα συντρίμμια του αεροσκάφους F-4 που κατερρίφθη από τις συριακές δυνάμεις στις 22 Ιουνίου.
Ωστόσο ακόμη δεν έχει βρει την άτρακτο του αεροσκάφους και τους δύο πιλότους, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του στρατού, την οποία επικαλέστηκε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο TRT Haber.
Σύμφωνα με προηγούμενες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο στρατός είχε εντοπίσει τα εκτινασσόμενα καθίσματα και τα κράνη που ανήκαν στους πιλότους, αλλά κανένα ίχνος από τους ίδιους.

-----------
ΙΣΤΟΡΙΚΟ:

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin