Wednesday, August 29, 2012

Και όταν αντιδρούσε έδειχνε φόβο, δειλία και διστακτικότητα ...

recognized fyrom
Για το θέμα της μη αντίδρασης στις προκλήσεις των σκοπιανών μέσα στο  ελληνικό έδαφος υπάρχουν οι τελευταίες αναρτήσεις με τις αντίστοιχες φωτογραφίες:

καθώς και κάποιες παλαιότερες ενδεικτικά:




Τις τελευταίες ημέρες παρατηρήθηκε το εξής παράξενο:
Σε μερικά από τα σκοπιανά αυτοκίνητα με ενσωματωμένο το ΜΚ υπάρχει μια
μη ευδιάκριτη  λωρίδα αυτοκόλλητου 3cmX25cm με την εξής επιγραφή: "The sign "MK" is not recognized by Greece. Το διακριτικό σήμα "ΜΚ" δεν αναγνωρίζεται από την Ελλάδα (εικ.1)".
Το σήμα ακύρωσης επιφύλαξης που χρησιμοποιούσαν μέχρι τώρα οι ελληνικές αρχές ήταν σε μεγαλύτερες διαστάσεις για να είναι ευκρινές και να ακυρώνει πράγματι την πρόκληση. Έγραφε: "Αναγνωρίζεται από την Ελλάδα ως ΠΓΔΜ/ Recognized by Greece as FYROM"(εικ.2).

Αν τα νέα σήματα αυτά της εικ.1 έγιναν από επίσημη ελληνική αρχή, δεν υπάρχει άλλη πιο τρανταχτή απόδειξη ότι η χώρα μας βυθίζεται ολοένα και περισσότερο σε καταστάσεις υποχωρητικότητας, δειλίας, ανανδρίας και διαρκούς φοβίας.


Πρέπει να σημειωθεί ότι παρά τις ευγενικές παρακλήσεις να γίνει κάτι, συνεχίζουν να κυκλοφορούν αυτοκίνητα σκοπιανά με κάθε είδους διακριτικό σήμα ΜΚ,
δίχως την ελληνική ακύρωση/επιφύλαξη (εικ. 3 έως 6 ενδεικτικά)
29/8/12


εικ1


fyrom
εικ2
fyrom


εικ3-6 (ενδεικτικά)


fyrom






111222

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin