Sunday, August 24, 2014

Δεκάδες παιδιά επέστρεψαν "δηλητηριασμένα" από τις διακοπές τους από Χαλκιδική και Πιερία ...

(ΑΝ 29/9/12) 
Μεγάλος ο αριθμός των παιδιών που φέτος κάνοντας τις διακοπές τους σε παραλίες της Χαλκιδικής και της Πιερίας αντίκρισε απίστευτο πλήθος σκοπιανών αυτοκινήτων να φέρουν οποιασδήποτε μορφής αρχικά ΜΚ (Μακεδονία?). Άλλοτε στις ίδιες τις πινακίδες τους και άλλοτε ως αυτοκόλλητα. Στις αρχικές τους απορίες προς τους γονείς τους πώς είναι δυνατόν μέσα στην χώρα μας οι σκοπιανοί να δηλώνουν "Μακεδονία" και οι εδώ κεντρικές - τοπικές Αρχές να μην μπορούν να κάνουν τίποτα, δεν έπαιρναν ικανοποιητική απάντηση.
Προφανώς,  και οι ίδιοι οι γονείς έμεναν έκπληκτοι από το γεγονός αλλά είχαν τα γνωστά προβλήματα των ημερών μας και το ξεχνούσαν γρήγορα.
Αντίθετα, στα παιδιά έμεινε η πίκρα της αδυναμίας αντίδρασης ενός, σε οποιοδήποτε βαθμό, οργανωμένου Κράτους αλλά και της Ιστορικής Αλήθειας, όπως τουλάχιστον αυτή προκύπτει από τα επίσημα χείλη της χώρας τους.


Η πίκρα του δηλητηρίου, που καθημερινά έπρεπε να καταπίνουν  αντικρίζοντας τα σκοπιανά αυτοκίνητα με ΜΚ, κινητές δηλώσεις Μακεδονίας, σε διαφορετικές τοποθεσίες, έμεινε στο υποσυνείδητό τους μέχρι να βρουν εκείνους που θα μπορούν να αντιδρούν. Τότε δεν θα τους ενδιαφέρει πια η ποιότητα της αντίδρασης ούτε και ο "πολιτισμός" αυτών που αντιδρούν. Τότε αυτό που θα έχει σημασία θα είναι απλά οποιαδήποτε αντίδραση, έστω και ακραία,  που θα δίνει νόημα στην χαμένη αξιοπρέπεια της συλλογικής ταυτότητας......
 

***Για την μάστιγα των σκοπιανών αυτοκινήτων, στην Βόρεια Ελλάδα,  με αρχικά ΜΚ έγιναν οι σχετικές οχλήσεις και τηλεφωνικά στην αρχή αλλά και με fax-emails στις αρμόδιες Αρχές  -(σε δεύτερη φάση). Το περιεχόμενό τους προφανώς δεν μπορεί να δημοσιευθεί. Αντίθετα ένα δείγμα από σχετικές φωτογραφίες ακολουθεί παρακάτω με διαφόρων μορφών αρχικά ΜΚ. Το να μη παραδεχόμαστε ότι οι σκοπιανοί επεκράτησαν και στο επίπεδο αυτό είναι τώρα πια σαν να μην παραδεχόμαστε την ύπαρξη ενός φυσικού φαινομένου.

29/9/12
---
Αυτό έχει και το σήμα της Ευρώπης!!! 
-----
-
2. Βάζουν αυτοκόλλητα όταν δεν είναι το ΜΚ στις πινακίδες

κλπ
 ---

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin