Sunday, November 4, 2012

Η μοναδικότητα της Ελλάδας

Τη μοναδικότητα του ονόματος «Ελλάδα» ως πλέον πολύτιμο εργαλείο για τον επανακαθορισμό της χώρας μας στην παγκόσμια τουριστική αγορά ανέδειξε η υπουργός Τουρισμού, Ολγα Κεφαλογιάννη, στο πλαίσιο της ετήσιας παρουσίασης της Επικοινωνιακής Στρατηγικής του Ελληνικού Τουρισμού, που οργάνωσε ο ΕΟΤ στο Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.
«Η Ελλάδα είναι κάτι παραπάνω από τη σημερινή της εικόνα. Οι κρίσεις έρχονται και φεύγουν... .....
Η Ελλάδα όμως είναι ακόμη και θα είναι για πάντα ένα ισχυρό όνομα», τόνισε χαρακτηριστικά η κυρία Κεφαλογιάννη, στην ομιλία της, και αναφέρθηκε σε δυο μηνύματα που στέλνει η χώρα μας, εν όψει της νέας περιόδου: «Η Ελλάδα είναι κάτι παραπάνω από θάλασσα και ήλιος. Η Ελλάδα αποτελεί ένα όνομα που συμπυκνώνει παγκόσμιες αξίες και σύμβολα. Είναι υπογραφή κύρους και φήμης και δεύτερον, η Ελλάδα αποτελείται από ένα μωσαϊκό προορισμών. Κάποιος γίνεται κοινωνός της πραγματικής ελληνικής εμπειρίας μόνον όταν επισκεφτεί ένα σύνολο προορισμών.
Από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, Νίκος Καραχάλιος, υπενθύμισε ότι η Ελλάδα εξακολουθεί να παραμένει μεταξύ των 20 κορυφαίων τουριστικών προορισμών στον κόσμο, αν και πριν από μόλις 5 χρόνια ήταν πέμπτη στη λίστα κατάταξης.
Σύμφωνα με τον κ. Καραχάλιο, το 2013 θα είναι χρονιά σταθεροποίησης με έμφαση στην ανάπτυξη υποδομών, φυσικών και θεσμικών.
agelioforos gr
4/11/12

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin