Thursday, December 20, 2012

Σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό στο ΓΛΚ-διαμαρτυρία από μικροομολογιούχους

Σε εξέλιξη είναι σύσκεψη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο υποδέχτηκαν διαμαρτυρομένοι μικροομολογιούχοι.

Αντικείμενο της σύσκεψης είναι τα κονδύλια που θα διατεθούν για την εξόφληση οφειλών του Δημοσίου προς επιχειρήσεις, πολίτες και δήμους.






Επιπλέον, εξετάζεται ο τρόπος ελέγχου των δαπανών των υπουργείων, προκειμένου να εκτελεστεί με ακρίβεια ο προϋπολογισμός. Νωρίτερα, ο Πρωθυπουργός συμμετείχε σε σύσκεψη στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά συνεδρίασε το Κυβερνητικό Συμβούλιο Μεταρρύθμισης, στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, με τη συμμετοχή των υπουργών Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη, Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη, ΥΠΕΚΑ Ευάγγελου Λιβιεράτου και του υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Μανούσου Βολουδάκη.




No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin