Wednesday, January 30, 2013

ΑΝΤ1: Βλάβη ιδιαιτέρως αποκαλυπτική

Τα συμπεράσματα από ένα ... βραχυκύκλωμα.
Η χθεσινή βλάβη που οδήγησε σε διακοπή μετάδοσης του προγράμματος του ΑΝΤ1 λειτούργησε με τρόπο αποκαλυπτικό. Γύρω στις 22.00 κι ενώ προβαλλόταν ένα επεισόδιο του «Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή» (Muhteşem Yüzyıl) ξαφνικά ένα βραχυκύκλωμα στο κτίριο του σταθμού της Κηφισίας προκάλεσε διακοπή η οποία κράτησε αρκετά. Τα κοινωνικά δίκτυα πήραν φωτιά και όλοι είτε χιουμοριστικά είτε από καθαρή περιέργεια προσπάθησαν να μάθουν για ποιο λόγο το κανάλι του Αμαρουσίου μετέδιδε "μαύρο".
Απορίας άξιον λοιπόν πώς ένα πρόγραμμα όπως η δημοφιλής τούρκικη σειρά, το οποίο δέχεται απανωτά απαξιωτικά σχόλια, επιθέσεις και χαρακτηρίζεται ως μπανάλ τηλεοπτικό προϊόν το έβλεπε τόσος κόσμος και μάλιστα νεαρών ηλικιών _καθώς αποτελούν και την συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών του Facebook και του Twitter. Τελικά ένα βραχυκύκλωμα στάθηκε ικανό να "φωτίσει" τις επιλογές μας και την υποκρισία μας ως τηλεθεατές.
Γραμμέλη Αφροδίτη
tovima gr
30/01/13
--
-
ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΣΧΕΤΙΚΑ1:


ΣΧΕΤΙΚΑ2:



No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin