Sunday, January 27, 2013

Κλειστή η Εγνατία Οδός στο τμήμα Ξάνθης-Κομοτηνής (26/01/13)

Η Αστυνομία προχώρησε στη διακοπή της κυκλοφορίας στο τμήμα Ξάνθης- Κομοτηνής, καθώς το χιόνι που έχει σκεπάσει μεγάλο μέρος του δρόμου σε συνδυασμό με τον αέρα που επικρατεί στο συγκεκριμένο τμήμα καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνη τη διέλευση. Η κυκλοφορία διεξάγεται μέσω της Εθνικής Οδού Ξάνθης -Κομοτηνής μέσω Λάγους.

Επικίνδυνη είναι και η Παλιά Εθνική Οδός μέσω Ιάσμου καθώς στα Κιμμέρια και το Σούνιο παρουσιάζονται προβλήματα. Όπως ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Φώτης Καραλίδης αλατιέρες της Περιφέρειας έχουν κάνει ρίψεις στα συγκεκριμένα τμήματα και επιχειρούσαν διαρκώς μέχρι το βράδυ στο Τμήμα Ξάνθης - Ελληνοβουλγαρικών Συνόρων.



Επίσης προβλήματα παρουσιάζονται στην Εθνική Οδό Ξάνθης - Δράμας σε δύο τμήματα. Ένα στην περιοχή του Λυκοδρομίου, ανάμεσα στις δύο εισόδους του οικισμού και ένα λίγα χιλιόμετρα πριν την Σταυρούπολη.

Κατά τα άλλα τα μηχανήματα της Περιφέρειας και των Δήμων είναι σε επιφυλακή για να διατηρήσουν ανοιχτό όλο το πρωτεύον οδικό δίκτυο. Στους οδηγούς συνίσταται προσοχή, ακόμη και μέσα στην πόλη της Ξάνθης καθώς το χιόνι σε συνδυασμό με τον παγετό δημιουργούν προβλήματα, ενώ πρέπει να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις.
 

Σοφία Χρονοπούλου
Πηγή: xanthipress.gr 

zougla.gr
26-27/1/13
---------------------------------
****ΣΗΜ.
Ομαλά διεξαγόταν η κυκλοφορία σήμερα, 27/01/13, στο τμήμα Ξάνθης-Κομοτηνής (Εγνατία οδός). Οι πλευρικοί άνεμοι στο τμήμα του Ιάσμου δεν ήταν ισχυροί και το χιόνι είχε λιώσει. Από τις φωτογραφίες κάτω φαίνεται ότι το πρόβλημα χτες βράδυ ήταν οι πλευρικοί άνεμοι όπως και επιβεβαιώθηκε από υπάλληλο των διοδίων.

 ---
 ---

10011001

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin