Wednesday, January 30, 2013

Στο Ευρωκοινοβούλιο από τον ευρωβουλευτή Γιώργο Χατζημαρκάκη μεταφέρονται οι δηλώσεις αποδοχής στελεχών του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου περί λάθους εκτίμησης και πολιτικής για την οικονομία της χώρας.


--
Στο Ευρωκοινοβούλιο από τον ευρωβουλευτή Γιώργο Χατζημαρκάκη μεταφέρονται οι δηλώσεις αποδοχής στελεχών του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου περί λάθους εκτίμησης και πολιτικής για την οικονομία της χώρας.  Μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στον Γιώργο Σαχίνη, ο ευρωβουλευτής διευκρίνισε ότι θα απαιτήσει απάντηση από τον Όλι Ρεν και, εφόσον παραδεχτούν το λάθος, συγκεκριμένες οικονομικές ελαφρύνσεις στους Έλληνες.

.chatzi.de
30/01/13
--
-
ΣΧΕΤΙΚΑ:

1 comment:

  1. Λάβρος ο Χατζημαρκάκης: Πρωτοφανής η ανακρίβεια στη δημοσιονομική εξυγίανση της Ελλάδας!......Έστειλε επιστολή στον Ευρωπαίο επίτροπο, όλι Ρεν.....

    Μια τεχνοκρατική τεκμηρίωση από την πλευρά της Κομισιόν, θα μας έδινε με ακρίβεια μια εικόνα για τις συνέπειες του πολλαπλασιαστή. Δεν πρόκειται μόνο για ζήτημα διαφάνειας που έχει σημασία για την Ευρώπη, αλλά και θέμα αξιοπιστίας της Ε.Ε. έναντι του ελληνικού λαού που προβληματίζεται, αμφιταλαντεύεται και δεν ξέρει τι να πιστέψει. Τα σκληρά μέτρα λιτότητας για να πετύχουν, προϋποθέτουν την συμμετοχή και εμπιστοσύνη των πολιτών. Όσο οι απαντήσεις δεν είναι ξεκάθαρες αυτά τα δύο θα δοκιμάζονται”, δήλωσε σήμερα από τις Βρυξέλλες ο ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης.

    Νωρίτερα, ο κ. Χατζημαρκάκης με επιστολή του στον Επίτροπο Όλι Ρεν επισημαίνει πως “οι Έλληνες πολίτες έχουν αναλάβει σημαντικό μέρος του βάρους που προέκυψε από την αποτυχία του χρηματοπιστωτικού συστήματος και ως εκ τούτου θα πρέπει όλοι να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί έτσι ώστε να μην επιβαρυνθούν περαιτέρω λόγω της προφανούς ανακρίβειας αναφορικά με τη δημοσιονομική εξυγίανση στην Ελλάδα”.

    http://www.cretalive.gr/crete/view/labros-o-chatzhmarkakhs-prwtofanhs-h-anakribeia-sth-dhmosionomikh-ejugiansh/65038

    ReplyDelete

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin