Tuesday, January 29, 2013

ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ Σ.Δ.Ο.Ε ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Αποκλειστικό Του Γιάννη Κανελλάκη
Στα άδυτα των υπηρεσιών της «Κτηματολογίου Α.Ε.» (Λ. Μεσογείων 288) εισβάλουν τα κομάντος του ΣΔΟΕ κατόπιν εντολής του Οικονομικού Εισαγγελέα κ. Πεπόνη, προκειμένου να ελέγξουν σε βάθος την λειτουργία της εταιρείας και για το «ποιος είναι ο ρόλος και αρμοδιότητες της».
Στο έγγραφο- φωτιά που εστάλη από το ΣΔΟΕ προς την εταιρεία «Κτηματολόγιο Α.Ε.» πριν από καιρό, κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι: «Να μας γνωρίσετε την διαδικασία παραλαβής των έργων και αν αυτά είναι ακόμα σε καθεστώς εγγύησης, καλής λειτουργίας καθώς και περιγραφή του παραδοτέου (έργου). 

Στο ίδιο έγγραφο υπηρεσίες του ΣΔΟΕ ζητούν από το «Κτηματολόγιο Α.Ε.», «τον αριθμό των αδήλωτων ιδιοκτησιών που έχετε εντοπίσει από την έως τώρα καταγραφή δικαιωμάτων, να μας γνωρίστε ε αν μετέπειτα κάποια από αυτά έχουν δηλωθεί ως ιδιοκτησία προέδρων, διευθυντών, μελών Δ.Σ., υπαλλήλων, στελεχών, συνεργατών ή πρώην της Κτηματολόγιο Α.Ε.».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin