Wednesday, February 6, 2013

Η ιστορία επαναλαμβάνεται με ΣΥΡΙΖΑ και Αλ. Τσίπρα!

Γράφει ο ΒΑΣ. Α. ΚΟΚΚΙΝΟΣ,
 Επίτ. Πρόεδρος του Αρείου Πάγου
Οι αριστερίζοντες πολιτικοί κατηγορούν τους αντιπάλους τους, ως προδότες. Δεν αφήνουν όμως ευκαιρία να μην δυσφημήσουν την πατρίδα τους και να επαινέσουν αυτούς, που θέλουν να τους βοηθήσουν να προωθηθούν στην εξουσία. Αυτό έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου και το επαναλαμβάνει ο μιμούμενος τον πατέρα του Αλέξης Τσίπρας.
Κάποιος τον βοήθησε να μιλήσει στο Ινστιτούτο Brookings. Παρουσίασε την Ελλάδα, ως χώρα, στην οποία κυριαρχεί η διαφθορά. Και μίλησε για ένα σύστημα «κλεπτοκρατίας», το οποίο το κόμμα του θα εξαλείψει δια της πραγματικής καθάρσεως.
Τι σύμπτωση! Τα ίδια έλεγε urbi et orbi και ο υπαίτιος της καταβαραθρώσεως της οικονομίας της Ελλάδος Γιώργος Παπανδρέου. Ως πρωθυπουργός μάλιστα συνεκάλεσε και σύσκεψη, για την πάταξη της διαφθοράς, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.


Περαιτέρω επέρριψε τις ευθύνες για όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη και την Ελλάδα στους Ευρωπαίους ηγέτες, ενώ επήνεσε τον διοικητή της Ομοσπονδιακής Τραπέζης των Η.Π.Α., η οποία τάχα ενεργεί καλύτερα από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, που ευθύνεται για την οικονομική καταστροφή της Ελλάδος (Να γιατί εξαφανίσθηκε το λιβάνι από την ελληνική αγορά). Ο κ. Τσίπρας μάλιστα απέδωσε την περισσότερο σώφρονα πολιτική του κ. Ben Bernanke στο γεγονός ότι είχε ασχοληθεί ακαδημαϊκά με την μεγάλη οικονομική κρίση του 1929 και ως εκ τούτου είναι περισσότερο ειδικευμένος από τους ευρωπαίους συναδέλφους του.
Προσέθεσε τέλος ότι εκείνο που χρειάζεται η σημερινή Ευρώπη είναι μία «νέα συμφωνία», κατά το πρότυπο του Προέδρου Ρούζβελτ, του οποίου επικαλέσθηκε τη ρήση ότι «το μόνο που πρέπει να φοβόμαστε είναι ο φόβος». Για να εννοήσουν οι Αμερικανοί, ότι σήμερα στην Ελλάδα η κυβέρνηση ενσπείρει το φόβο και όχι ο ίδιος με όσα λέγει και πράττει.
Τα συνδικάτα, που επηρεάζονται από την αριστερά κηρύσσουν και συνεχίζουν τις απεργίες, παρά τις δικαστικές αποφάσεις, που τις κρίνουν παράνομες. Προφανώς αποσκοπούν στην παράλυση του κράτους και στην πτώση της κυβερνήσεως, ώστε να ανέλθει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ, υποσχόμενος αναδιανομή του εισοδήματος. Αυτό δηλαδή, που είχε υποσχεθεί και ο Γιώργος Παπανδρέου και είδαμε ποία αναδιανομή έκανε. Οι πλούσιοι και οι προνομιούχοι έγιναν πλουσιότεροι, οι δε πτωχοί πτωχότεροι.
Βεβαίως και η Κυβέρνηση όφειλε να καταστήσει σαφές στους συνεταίρους και δανειστές μας, πως αν εφαρμοσθούν όλα όσα εξαγγέλλονται σε βάρος των μισθωτών, των συνταξιούχων και των ιδιοκτητών ακινήτων, είναι αδύνατο να μην επαναστατήσει κάποια στιγμή ο Λαός. Μειώνονται συνεχώς μισθοί και συντάξεις. Επιβάλλονται πρόσθετες φορολογίες, ακόμα και για αυτοκίνητα που αγοράσθηκαν σε μεγάλο κυβισμό με προτροπή του Κράτους και έχουν συμπληρώσει δεκαπενταετία χρήσεως. Οι περισσότεροι Έλληνες έχουν εξαντλήσει τις οικονομίες τους και τις αντοχές τους.
Η Κυβέρνηση επιχειρεί κάποιες κινήσεις για την ανάπτυξη της οικονομίας. Αλλά είναι απορίας άξιον, πώς θα επιτευχθεί αυτή, όταν τα καλύτερα μυαλά των νέων της Ελλάδος ξενιτεύονται και συνάπτουν πολυετείς συμβάσεις σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, διότι στην Ελλάδα δεν ανευρίσκουν εργασία και εάν είναι απόφοιτοι της ιατρικής, για να πάρουν σειρά προς απόκτηση ειδικότητας, πρέπει να περιμένουν μία δεκαετία τουλάχιστον.
Οι Έλληνες οφείλουν να μελετήσουν την ιστορία τους. Και αυτή διδάσκει ότι οι ξένοι ουδέποτε επέτρεψαν να κυβερνηθεί η Ελλάδα από ηγέτες, που απέβλεπαν μόνον στο εθνικό συμφέρον. Αν δεν τους δολοφόνησαν, τους απεμάκρυναν από την εξουσία. Οι Άγγλοι όπλισαν τα χέρια των Μαυρομιχαλαίων, για να δολοφονήσουν τον μεγάλο Κυβερνήτη της Ελλάδας Ιωάννη Καποδίστρια, ανιδιοτελή, αφοσιωμένο στην χώρα του, Έλληνα ορθόδοξο, με πίστη στο Θεό και τις δυνατότητες των συμπατριωτών του.
Οι ίδιοι ενέχονται για την έκταση των σφαγών της Σμύρνης και για τον ανεξήγητο θάνατο του Ιωάννου Μεταξά. Κάποιοι άλλοι δε αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν τον Κω/νο Καραμανλή τον νεώτερο, για τα ανοίγματά του προς τη Ρωσία, αφού προηγουμένως προεκάλεσαν τους εμπρησμούς της Ελλάδος του θέρους του 2007, με 80 νεκρούς, και την καταστροφή του κέντρου των Αθηνών το 2008. Η ιστορία επαναλαμβάνεται και ένα διδάσκει, πως κανένας δεν διδάσκεται από αυτήν.
Οι Έλληνες θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι δια της ενώσεώς τους υπό αμιγώς δημοκρατικό πολίτευμα και την ορθοδοξία, είναι δυνατόν να μεγαλουργήσουν, αρκεί να τρέφονται με τα προϊόντα της γης τους και να μην ψηφίζουν πολιτικούς, που είναι «Χατζηαβάτιδες» και απατεώνες.

 .proinoslogos.gr
6/2/13

1 comment:

  1. Ο Τσίπρας και όποιος άλλος περιγράφει το σύστημα της διαπλοκής και διαφθοράς που λειτούργησε με τη συμμετοχή και του κόμματος που υποστηρίζει ο κ. Κόκκινος (και δεν αριστερίζει, είναι προσηλωμένο στην ορθοδοξία και την “αμιγή δημοκρατία” (όπου η αριστερά οφείλει να υπάρχει σαν διακοσμητικό είδος προς επίφαση αυτής της “αμιγούς” δημοκρατίας)), δυσφημούν τη χώρα...

    Το γεγονός ότι ο λαός οδηγείται σε εξαθλίωση για να μπορέσει να επιβιώσει το σύστημα που (με τις μίζες, τις προμήθειες, την κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος) μας οδήγησε εδώ δεν έχει και μεγάλη σημασία για τον κ. Κόκκινο. Και προφανώς γι αυτόν οι κατάλληλοι να μας βγάλουν από το αδιέξοδο είναι αυτοί που είναι μπολιασμένοι με το γονίδιο της διακυβέρνησης. Τι σημασία έχει αν οι ίδιοι είναι οι υπεύθυνοι για το κατάντημά μας?

    ReplyDelete

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin