Saturday, March 9, 2013

Τρεις διαδηλώσεις - δύο πορείες διαμαρτυρίας στην Θεσσαλονίκη σήμερα 9/3/13...

Σήμερα, Σάββατο 9/3/13, πραγματοποιήθηκαν δύο πορείες διαμαρτυρίας εναντίων της εξόρυξης χρυσού και στο σχέδιο "Αθηνά".

Απαρατήρητη όμως παρέμεινε για τον ελληνικό πληθυσμό μία τρίτη διαδήλωση, που αντίθετα, τράβηξε το ενδιαφέρον των ξένων τουριστών της Θεσσαλονίκης. Προξένησε μάλιστα και ειρωνικούς λογικούς συνειρμούς για την σοβαρότητα της χώρας.

Η διαδήλωση αυτή ξεκινούσε από την είσοδο της πόλης, στο ύψος του κόμβου της λαχαναγοράς και έφθανε μέχρι την Ανθέων όπως μαρτυρούν και οι παρακάτω φωτογραφίες. Αυτοκίνητα ΙΧ και τουριστικά από την βόρεια χώρα, που αυτοαποκαλείται "Μακεδονία", με ευδιάκριτα κάθε μορφής ΜΚ (Μακεδονία), διαδήλωναν, όπως και πέρσι, όπως και κάθε Σαββατοκύριακο, όπως και κάθε μέρα. Η εγκληματική αδιαφορία στα σύνορα να επικολλήσουν σήμα ακύρωσης/επιφύλαξης ότι η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει χώρα με τέτοια αρχικά συνεχίζεται.Το ίδιο και οι αρμόδιες αρχές στην Θεσσαλονίκη, όταν τύχει και περάσουν ή το αποκολλήσουν οι ίδιοι.



Τελευταία παρουσιάστηκαν και οχήματα με επιγραφές κινητές διαφημίσεις/δηλώσεις του δήθεν συνταγματικού τους ονόματος. Αυτά βέβαια είναι απαρατήρητα από αρχές και πολίτες μιας χώρας σε κατάσταση λήθαργου-καταστολής, πράγμα που προφανώς δεν συμβαίνει σε ξένους επισκέπτες. Αυτοί παρατηρούν τα πάντα και όχι μόνο όσα τους δείχνουμε εμείς. 


Όταν καταλάβουμε πόσο γελοίο φαντάζει σε κάποιον Ευρωπαίο τουρίστα μπρος το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου (παραλία Θεσσαλονίκης) να είναι παρκαρισμένα τουριστικά αυτοκίνητα από την γειτονική χώρα που δηλώνουν με οποιανδήποτε τρόπο/μορφή "Μακεδονία" (ΜΚ) δίχως καμιά αντίδραση από εμάς, τότε θα καταλάβουμε και την λογική του ποσοστού κάποιων ακραίων κομμάτων.
9/3/13
--
--
---
--
---
 121211122

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin