Monday, April 22, 2013

Γ. Χατζημαρκάκης: "Οι Γερμανοί πρέπει να μάθουν τι προκαλούν"




---
Μέτωπο των χωρών του Νότου συγκροτούν Ευρωπαίοι ευρωβουλευτές μεταξύ των οποίων και ο ανεξάρτητος λασιθιώτικης καταγωγής Γιώργος Χατζημαρκάκης.


"Στην πίεση απαιτείται αντιπίεση", είπε ο ευρωβουλευτής μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στον Γιώργο Σαχίνη καθώς οι Γερμανοί δεν ξέρουν ούτε θέλουν να ξέρουν τι προκαλούν", είπε ενδεικτικά.



Το μέτωπο όπως είπε ο Γιώργος Χατζημαρκάκης δεν έχει να κάνει μόνο με την Ελλάδα και την Κύπρο αλλά με όλες τις χώρες του ευρωπαϊκού Νότου.


Αναφορικά με τις γερμανικές αποζημιώσεις τις πρόσφατες δηλώσεις Σόιμπλε αλλά και την αποκάλυψη ότι το ελληνικό κράτος δεν έχει παραιτηθεί των αξιώσεών του, είπε ότι οι Γερμανοί προσπαθούν με κάθε τρόπο να κουκουλώσουν το θέμα.


Παράλληλα επισήμανε ότι αυτή τη φορά η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να επιμείνει στις αξιώσεις της προκειμένου τα οφειλόμενα να αποδοθούν στην Ελλάδα, διαφορετικά μετά το Σεπτέμβριο και τις γερμανικές εκλογές τα πράγματα θα είναι ακόμα χειρότερα.
 .chatzi.de
22/4/13
--
-
-
ΣΧΕΤΙΚΟ:

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin