Friday, May 10, 2013

Συλλήψεις αλλοδαπών επιστατών στην Μανωλάδα....Καταγγέλλονται πως κατακράτησαν δεδουλευμένα ομοεθνών τους εργατών

Η αστυνομία συνέλαβε στην Μανωλάδα δυο αλλοδαπούς, πολίτες Μπαγκλαντές, ηλικίας 33 και 25 ετών, που με άλλους δύο αλλοδαπούς συνεργούς τους, που αναζητούνται, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν με μαχαίρι δύο ομοεθνείς τους, όταν εκείνοι τους ζήτησαν δεδουλευμένα από καλλιέργειες φράουλας στην περιοχή. 
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίσταση, αδικήματα της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά συναυτουργία και της οπλοχρησίας.
 
Αργά το βράδυ της Πέμπτης, κατά την αστυνομία, οι δυο συλληφθέντες μαζί με τους άλλους δύο συνεργούς τους, μετέβησαν σε παραπήγματα στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας, όπου διαπληκτίστηκαν με τους ομοεθνείς τους για τη μη καταβολή οφειλόμενων δεδουλευμένων, από εργασίες σε καλλιέργειες φράουλας.
 
Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου και ενώ οι τρεις υπόλοιποι δράστες ακινητοποίησαν τους δυο παθόντες, ο 33χρονος ύποπτος τους τραυμάτισε, κάνοντας χρήση μαχαιριού .
 
  • Ο 33χρονος εργάζεται ως επικεφαλής ομάδας εργατών, σε καλλιέργειες φράουλας της περιοχής και καταγγέλλεται ότι είχε οικειοποιηθεί το χρηματικό ποσό των 12.000 ευρώ, που είχε παραλάβει από τους Έλληνες ιδιοκτήτες των καλλιεργειών για να αποπληρώσει δεδουλευμένα εργατών.
 
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν  στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας ενώ τις έρευνες που συνεχίζονται διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Βάρδας.
.enet.gr
10/5/13
--
-
ΣΧΕΤΙΚΑ:

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin