Saturday, May 18, 2013

Σαμαράς: «Δεν υπάρχει ανάπτυξη χωρίς πολιτισμό και πολιτισμός χωρίς ανάπτυξη»

Από την ξενάγηση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο Σινικό Τείχος.

 -
Δεν υπάρχει ανάπτυξη χωρίς πολιτισμό και πολιτισμός χωρίς ανάπτυξη», δήλωσε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μιλώντας σήμερα, Σάββατο στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Φόρουμ που διοργανώνει η πόλη Χαντσού και στο οποίο ήταν το τιμώμενο πρόσωπο.
Ο Πρωθυπουργός δήλωσε ακόμη ότι «η αρμονία με το περιβάλλον είναι το ζητούμενο. Αρμονία σημαίνει αρετή, ευημερία και ομορφιά».



Στην ίδια πόλη ο κ. Σαμαράς συναντήθηκε με τον Γιου Τσε Σεν, ο οποίος είναι πρόεδρος της Πολιτικής Διάσκεψης των Αντιπροσώπων του Λαού.
Ο κ. Σαμαράς επισήμανε ακόμη ότι η περιοχή του Χαντσού, όπου δραστηριοποιούνται πολλοί Έλληνες στο ναυπηγικό τομέα, αποτελεί συνδετικό κρίκο της Ελλάδας με την Κίνα.
Ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί αργότερα σήμερα με το δήμαρχο της Σαγκάης και το απόγευμα θα μιλήσει στο ελληνοκινεζικό επιχειρηματικό φόρουμ. 

.tanea.gr
18/5/13

1 comment:

  1. Bild για Σαμαρά: Από πρωθυπουργός της χρεοκοπίας σε φορέα ελπίδας....

    "Νικητής" της ημέρας ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για την εφημερίδα Bild...

    «Νικητή» χαρακτηρίζει η γερμανική εφημερίδα Bild τον Έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και αναφέρεται τόσο στην αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας από τον Οίκο Fitch, όσο και στον χαρακτηρισμό «διασώστης» που χρησιμοποίησε η αμερικανική εφημερίδα Washington Post.


    Η γερμανική, ευρείας κυκλοφορίας εφημερίδα, φιλοξενεί καθημερινά στο πρωτοσέλιδό της τη στήλη «Νικητές και Ηττημένοι», στην οποία παρουσιάζονται προσωπικότητες από όλον τον κόσμο και όλους τους τομείς.


    Στο κείμενο που συνοδεύει την αναφορά στον κ. Σαμαρά, η Bild σήμερα γράφει: «Από πρωθυπουργός της χρεοκοπίας σε φορέα ελπίδας. Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αντώνης Σαμαράς μπορεί έπειτα από έναν χρόνο στο αξίωμα να επιδείξει επιτυχίες. Ο Οίκος αξιολόγησης Fitch αναβάθμισε τώρα την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας του, επειδή "υπάρχει σαφής πρόοδος". Η Washington Post τιμά τον Σαμαρά ως "διασώστη". Η άποψη της Bild: Συνεχίστε έτσι!»
    http://www.epikaira.gr/epikairo.php?id=59585&category_id=541
    18/5/13

    ReplyDelete

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin