Friday, June 21, 2013

ΥΠΟΙΚ: Ανακοίνωση Τύπου για ΕΡΤ

ΥΠΟΙΚ, 21-6-13
Σε συνέχεια της συμφωνίας των πολιτικών αρχηγών για την προσωρινή λειτουργία του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα, η κυβέρνηση προχωρά στον προσδιορισμό των 2.000 αναγκαίων θέσεων για την λειτουργία του μεταβατικού φορέα.

Παράλληλα, ο Υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, έχει ήδη δώσει εντολή στην Τράπεζα της Ελλάδος  να καταβληθούν 2 μηνιαίοι μισθοί στους εργαζόμενους αορίστου χρόνου της πρώην ΕΡΤ, ως πρώτη δόση έναντι της συνολικής αποζημίωσης.



 Στους συμβασιούχους ορισμένου χρόνου θα καταβληθεί ένας μισθός μέχρι να υπάρξει πρόσβαση στις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής και υπολογισμός τυχόν υπολοίπων, ενώ οι εργαζόμενοι κατηγοριών ΠΕΘ, Ειδικών Συμβούλων και Μετακλητών Υπαλλήλων δεν θα λάβουν αποζημίωση. Τα ποσά θα πιστωθούν στους λογαριασμούς μισθοδοσίας των εργαζομένων της πρώην ΕΡΤ στην ALPHA ΕΜΠΟΡΙΚΗ Τράπεζα.

Τέλος, η κυβέρνηση καλεί τους εργαζομένους να εκκενώσουν τις εγκαταστάσεις της πρώην ΕΡΤ, ώστε να υλοποιηθεί απρόσκοπτα και άμεσα η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.


 minfin.gr
21/6/13

2 comments:

  1. Να εκκενώσουν το Ραδιομέγαρο καλεί τους απολυμένους της ΕΡΤ το υπουργείο Οικονομικών ....

    Σε συνέχεια της συμφωνίας των πολιτικών αρχηγών για την προσωρινή λειτουργία του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα, η κυβέρνηση προχωρά στον προσδιορισμό των 2.000 αναγκαίων θέσεων για την λειτουργία του μεταβατικού φορέα.......http://www.tanea.gr/news/greece/article/5025184/na-ekkenwsoyn-to-radiomegaro-kalei-toys-apolymenoys-ths-ert-to-ypoyrgeio-oikonomikwn/
    21/6/13

    ReplyDelete
  2. Δεν εγκαταλείπουν το κτήριο οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ....

    Την άρνηση τους να εγκαταλείψουν το Ραδιομέγαρο εκφράζουν σε μία πρώτη αντίδραση, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, παρά την εντολή του Έλληνα Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, για άμεση εκκένωση του χώρου, καλώντας τον κόσμο να προσέλθει μαζικά και να τους συμπαρασταθεί.

    Και σήμερα Παρασκευή στον προαύλιο χώρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή έχουν προγραμματιστεί πληθώρα εκδηλώσεων, με την στήριξη και την παρουσία πολλών καλλιτεχνών.

    Αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ.
    http://www.onlycy.com/348793
    21/6/13

    ReplyDelete

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin