Friday, June 14, 2013

Ενημέρωση - Ειδήσεις απο το RT & τον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων .... το πρόγραμμα της ΕΡΤ δεν μεταδίδεται εδώ.


--
«Η απεργία αφορά όλους τους δημοσιογράφους, διοικητικούς και τεχνικούς υπαλλήλους στα ραδιοτηλεοπτικά, διαδικτυακά και έντυπα μέσα (εφημερίδες και περιοδικά), τους τυπογράφους και τους εργαζόμενους στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και τη Γενική Γραμματεία. Εξαιρούνται μόνο όσα ηλεκτρονικά μέσα μεταδίδουν αποκλειστικά το πρόγραμμα των εργαζομένων της ΕΡΤ» .......
----


Οι στιγμές είναι ιστορικές. Η δικτατορία δεν επιβάλλεται μόνο με τανκς, όπως αποδεικνύει η ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ. Επιβάλλεται και με  .......Μονομερή Ενημέρωση.....και αποκλειστικούς embed codes

---


 Το πρόγραμμα  της ΕΡΤ δεν μεταδίδεται εδώ.(Ζήτω η ελληνική τηλεόραση!)

7 comments:

  1. Διαχειριστικός έλεγχος σε βάθος δεκαετίας για την ΕΡΤ από την εισαγγελέα διαφθοράς.....

    Με βάση την επιστολή που έστειλε το υπουργείο Οικονομικών, διετάχθη από τη Εισαγγελέα Διαφθοράς, κ. Ράϊκου, επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για να διαπιστωθεί η νομιμότητα συμβάσεων.

    Ερευνώνται όλες οι συμβάσεις σε βάθος δεκαετίας

    Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου στην επιστολή ζητείται να διερευνηθεί «τυχόν τέλεση ποινικών αδικημάτων ως προς την προμήθεια εξοπλισμού, τις αναθέσεις παραγωγών και τις συμβάσεις έργου για παροχή υπηρεσιών, δημοσιογραφικών και άλλων».


    Πηγή:www.capital.gr
    14/6/13

    ReplyDelete
  2. Financial Times: Ο Σαμαράς δεν είχε άλλη επιλογή από το λουκέτο στην ΕΡΤ....Αιφνιδιαστική και εντυπωσιακή η απόφαση, αλλά όχι λανθασμένη υποστηρίζει η εφημερίδα.....

    Την ξαφνική απόφαση του Πρωθυπουργού να βάλει λουκέτο στην ΕΡΤ σχολιάζουν σε δημοσίευμά τους οι Financial Times, χαρακτηρίζοντάς την «εντυπωσιακή» αλλά όχι «λανθασμένη».

    «Είναι αλήθεια ότι ο τρόπος με τον οποίο επέβαλε την απόφαση ο Πρωθυπουργός, ήταν εντυπωσιακός. Παρέκαμψε τη Βουλή, χρησιμοποιώντας πράξη νομοθετικού περιεχομένου» γράφει στο σχετικό δημοσίευμα το οποίο υποστηρίζει ότι οι ισχυρισμοί ότι ο Αντώνης Σαμαράς ήθελε με αυτόν τον τρόπο να κλείσει τις φωνές που τον επικρίνουν, είναι λανθασμένοι. «Η απόφαση έγινε με οικονομικά κριτήρια. Μια νέα, πιο μικρή κρατική εταιρεία τηλεοπτικών και άλλων μεταδόσεων αναμένεται να ανοίξει στα τέλη του καλοκαιριού» εξηγούν οι FT.

    Η ελληνική κυβέρνηση δεν είχε άλλη επιλογή: σύμφωνα πάντα με τους Financial Times, έπρεπε να βάλει λουκέτο στην ΕΡΤ όπου ήταν δύσκολο να απολυθούν οι εργαζόμενοι, γιατί «προστατεύονταν υπερβολικά» ενώ τα σωματεία «ολιγωρούσαν με το σχέδιο αναδιοργάνωσης, μην αφήνοντας στην κυβέρνηση άλλη λύση παρά το λουκέτο» στη «γηραιά» ραδιοτηλεόραση.

    Επιπλέον, το δημοσίευμα σχολιάζει ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο. «Παρά την αργή εκκίνηση, η ελληνική πλευρά ξεκίνησε ακόμη και τη μάχη κατά της φοροδιαφυγής» γράφει ενώ εξηγεί ότι «η αναμόρφωση του δημόσιου τομέα είναι το σκέλος εκείνο στο οποίο ο Σαμαράς και η κυβέρνησή του έχουν κάνει τα λιγότερα».

    Οσο για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας, η διεθνής εφημερίδα δεν διαφαίνεται και ιδιαίτερα αισιόδοξη. Καθώς αναμένεται επιπλέον συρρίκνωση κατά 4% το 2013, οι ελπίδες για ανάκαμψη έχουν περιοριστεί, γεγονός που έχει σημασία για την Ελλάδα, όπως αναφέρει, αλλά και για τους δανειστές οι οποίοι ήλπιζαν ότι το δεύτερο πακέτο διάσωσης που εγκρίθηκε το 2012 θα είναι το τελευταίο. «Η τρόικα έχει δίκιο που ζητά από τον κ. Σαμαρά να υλοποιήσει όσα υποσχέθηκε» γράφουν οι Financial Times και καταλήγουν: «Αλλά καθώς το εθνικό χρέος δεν δείχνει καμία ένδειξη δραστικής μείωσης, οι δανειστές θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι ότι τους περιμένει δύσκολος δρόμος».


    Σχόλια στο ΒΗΜΑ (14)
    http://www.tovima.gr/world/article/?aid=517824
    14/6/13

    ReplyDelete
  3. ΔΝΤ: Και οι τρεις εταίροι συμφώνησαν για το κλείσιμο της ΕΡΤ....

    Τα νέα για το «λουκέτο» στην ΕΡΤ έχουν φθάσει μέχρι την άλλη άκρη του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείου καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τα στελέχη του εμφανίζονται ιδιαίτερα ικανοποιημένα από τις πρόσφατες εξελίξεις.

    Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το NEWSBOMB, το ΔΝΤ δεν εκτιμά ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές εξαιτίας της ΕΡΤ. Και αυτό όχι μόνο γιατί δεν το επιθυμούν οι Ευρωπαίοι αλλά πρωτίστως γιατί τα ίδια τα στελέχη του ΔΝΤ δεν πιστεύουν ότι υπάρχει πραγματικά ρήγμα στο εσωτερικό της τρικομματικής κυβέρνησης για την υπόθεση αυτή.

    Ανώτατο στέλεχος του ΔΝΤ που βρίσκεται πολύ κοντά στις διαπραγματεύσεις του Πολ Τόμσεν με τις ελληνικές αρχές, ερωτηθείς για το κλείσιμο της ΕΡΤ, σημείωνε ότι «αυτή ήταν μία απόφαση με την οποία είχαν προσυμφωνήσει και οι τρεις κυβερνητικοί εταίροι». Κύκλοι του ΔΝΤ σχολίαζαν ότι στις κατ’ ιδίαν διαβουλεύσεις τόσο οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ όσο και της ΔΗΜΑΡ τους είχαν δώσει την διαβεβαίωση ότι «θα στηρίξουν μέχρι τέλους την απόφαση να μπει λουκέτο στην δημόσια τηλεόραση».

    Μάλιστα συνεργάτης του Πολ Τόμσεν έλεγε χθες σε οικονομικούς κύκλους στην Ουάσινγκτον ότι «αυτή η κυβέρνηση στην Ελλάδα δεν πρόκειται να πέσει παρά τις διαφωνίες που έχουν τα δύο μικρότερα κόμματα για τα μάτια του κόσμου». Προσέθετε μάλιστα ότι «το κλείσιμο της ΕΡΤ ήταν κάτι που είχε υποστηριχθεί τόσο από την προηγούμενη όσο και από την σημερινή κυβέρνηση ως κάτι που θεωρούνταν δεδομένο ότι θα συμβεί».

    Εμείς απλά ρωτάμε: προς τι οι θεατρινισμοί κύριοι Βενιζέλο και Κουβέλη;
    Πηγή: newsbomb.gr
    http://olympia.gr/2013/06/14
    14/6/13

    ReplyDelete
  4. Παράνομη έκρινε το Μονομελές Πρωτοδικείο την απεργία στα ΜΜΕ ......

    Παράνομη έκρινε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών την απεργία στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

    Στα δικαστήρια κατέφυγαν εκδότες επιχειρηματικών ομίλων κατά της απόφασης της ΕΣΗΕΑ για απεργία στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες στο Μονομελές Πρωτοδικείο κατατέθηκαν τρεις προσφυγές, ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία.
    14/6/13

    ReplyDelete
  5. Καταγγελία για έγχρωμο φασισμό στην ΕΡΤ3....Ασελγούν πάνω στο πτώμα της ΕΡΤ3!....

    Του Χρήστου Νικολαίδη
    Η TV ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον γεγονός. Στη συχνότητα της αγαπημένης μας ΕΡΤ3.
    Οι μαυροντυμένοι μαλλιάδες πετάνε έξω από τα γραφεία τους όσους συναδέλφους διαφωνούν, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μονόπλευρα ντοκιμαντέρ μόνο για τους... αγώνες του πεζοδρομίου, δημοσιογράφοι με άλλη άποψη αποκλείονται χυδαία από το ζωντανό επαναστατικό πρόγραμμα!
    Ασελγούν πάνω στο πτώμα της ΕΡΤ3!
    Θα τους αφήσουμε;
    Τί κάνει το Σωματείο;
    Μήπως ήρθε η ώρα να παλέψουμε για μία ΕΡΤ ανοιχτή, Δημοκρατική, που θα σέβεται όλες τις απόψεις, που θα είναι εκφραστής και υπηρέτης της ελληνικής κοινωνίας και όχι των συντεχνιών και των ανεπαρκών.
    Δείτε το... πρόγραμμα που ανακοίνωσαν οι Πασιονάριες και οι Τσε της Λεωφ. Στρατού και πάρτε μία ιδέα για την κοινωνία που μας ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ...

    Χρήστος Νικολαίδης
    Δημοσιογράφος
    Σύμβουλος Προγράμματος και Οργάνωσης ΕΡΤ3
    http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2013/06/3_15.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+InfognomonPolitics+%28InfognomonPolitics%29#.UbyYINiIzJc
    15/6/13

    ReplyDelete
  6. Συνεχίζεται η απεργία στα ΜΜΕ λόγω ΕΡΤ ....

    Με 5 ψήφους υπέρ, 4 κατά και 1 λευκό, συνεχίζονται οι επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες των δημοσιογράφων, ενάντια στο κλείσιμο της ΕΡΤ.

    Η απεργία αφορά όλους τους δημοσιογράφους, διοικητικούς και τεχνικούς υπαλλήλους στα ραδιοτηλεοπτικά, διαδικτυακά και έντυπα μέσα (εφημερίδες και περιοδικά), τους τυπογράφους και τους εργαζόμενους στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, τη Γενική Γραμματεία και τα Γραφεία Τύπου.

    Από τα σωματεία Τύπου εξαιρέθηκαν οι εφημερίδες που απήργησαν το Σαββατοκύριακο.

    Αυτές είναι οι εξής: Ναυτεμπορική, Ριζοσπάστης, Αυγή, Ελευθεροτυπία, Εφημερίδα Των Συντακτών, Ελλάδα Αύριο, Πριν, Εποχή, Ο δρόμος της Αριστεράς.

    Οι εφημερίδες αυτές θα κυκλοφορήσουν ως απεργιακά φύλλα.

    Επίσης, δίνεται η δυνατότητα σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς στη θέση των προγραμματισμένων δελτίων ειδήσεων τους, να παίξουν 5λεπτα δελτία με θέμα την ΕΡΤ.
    http://www.zougla.gr/greece/article/sinexizete-i-apergia-sta-me-logo-ert
    16/6/13

    ReplyDelete
  7. Επιστολή Πιπιλή προς Τρίμη: Φασίζουσα η πρακτική σας – αυτοδιαγράφομαι από την ΕΣΗΕΑ
    «Κάντε και άλλες απεργίες εσείς. Φιμώστε τους αντιπάλους σας και θα το καταφέρετε, πιστέψτε με, να κλείσουν κι άλλες εκδοτικές, ραδιοτηλεοπτικές επιχειρήσεις που γονατίζουν από την κρίση αλλά δεν πληρώνουν μαύρα, καταλαβαίνετε τι εννοώ κύριε Τρίμη».......Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/235433/epistoli-pipili-pros-trimi-fasizousa-i-praktiki-sas-autodiagrafomai-apo-ti-esiea/#ixzz2WlDboaWK
    20/6/13

    ReplyDelete

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin