Friday, July 5, 2013

Στα 1,6 δις. περιορίζει το ΤΑΙΠΕΔ το στόχο των αποκρατικοποιήσεων το 2013

ΔΕΠΑ και ΕΛΠΕ θα σηκώσουν το βάρος των εσόδων το 2014 .

Την αναπροσαρμογή του στόχου για τα έσοδα των αποκρατικοποιήσεων της χρήσης του 2013 ανακοίνωσε σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ κ. Γιάννης Εμίρης.

Από τα 2,6 δις. ευρώ που ήταν η αρχική πρόβλεψη, η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ πλέον κάνει λόγο για έσοδα 1,6 δις. ευρώ. Μια αναμενόμενη εξέλιξη μετά τη δυστοκία στο διαγωνισμό της ΔΕΠΑ από την οποία τα εκτιμώμενα έσοδα προσέγγιζαν τα 900 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τον κ. Εμίρη η διαφορά του 1 δις. ευρώ θα μετακυλιστεί το 2014. Στόχος είναι ο διαγωνισμός για τη ΔΕΠΑ να επαναπροκηρυχθεί το πρώτο εξάμηνο του 2014. Θα ακολουθήσουν εντός του έτους η πώληση των Ελληνικών Πετρελαίων και η σύμβαση παραχώρησης  της Εγνατίας  Οδού.

Για το θέμα του ΟΠΑΠ o κ. Εμίρης ανέφερε ότι υπάρχει πρόοδος, στάθηκε στη σημερινή υπογραφή της σύμβασης για τον τεχνολογικό πάροχο και δήλωσε την αισιοδοξλια του για την ολοκλήρωση της πώλησης των κρατικών λαχείων. 
5/7/13
--
-
ΣΧΕΤΙΚΟ 2012:

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin