Thursday, July 4, 2013

Παπούλιας σε ομογενείς βουλευτές και γερουσιαστές από όλο τον κόσμο: Να μεταφέρετε την πραγματική εικόνα της Ελλάδας.

ΦΩΤΟ: Ethnos.gr
-
Το διοικητικό συμβούλιο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης του Ελληνισμού (ΠΑΔΕΕ), δηλαδή ομογενείς βουλευτές και γερουσιαστές από όλο τον κόσμο και όλες τις πολιτικές παρατάξεις, δέχθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, αργά το μεσημέρι.

Ο κ. Παπούλιας είπε στους ομογενείς βουλευτές πως «έχετε την ευκαιρία και την ευχέρεια να μεταφέρετε στα κόμματα που ανήκετε και εκπροσωπείτε και στα Κοινοβούλια που συμμετέχετε την πραγματική εικόνα της Ελλάδας. Και είστε μοχλοί πίεσης για μερικά πράγματα που είναι δίκαια να γίνουν γι' αυτή την πατρίδα».


Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΑΔΕΕ, Γ. Πανταζόπουλος, από την Αυστραλία, αφού ευχαρίστησε τον κ. Παπούλια για το καλωσόρισμα, απάντησε ότι οι ομογενείς βουλευτές βοηθούν για την προώθηση των εθνικών θεμάτων, ενώ ειδικότερα για την οικονομική κρίση που διέρχεται η χώρα ανέφερε ότι «η Ελλάδα έχει ανάγκη από ανάπτυξη και η πραγματικότητα είναι ότι έχει αλλάξει και θα συνεχίζει να αλλάζει και θα δούμε τα καλύτερα της Ελλάδας».

http://www.ethnos.gr
4/7/13

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin