Tuesday, July 2, 2013

Διαψεύδει η Task Force ότι πρότεινε mini jobs με 350 ευρώ στην Ελλάδα

Η Ομάδα Δράσης για την Ελλάδα ουδέποτε πρότεινε ένα μοντέλο απασχόλησης με χαμηλούς μισθούς, ούτε έχει προτείνει ένα συγκεκριμένο ποσό για τις αποδοχές των εργαζομένων, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Task Force ...

Διαψεύδει η Task Force ότι πρότεινε στην ελληνική κυβέρνηση την υιοθέτηση του μοντέλου της μικροεργασίας (mini jobs), με αμοιβή 350 ευρώ.

“Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου, που αναφέρουν ότι η Ομάδα Δράσης για την Ελλάδα (Task Force GR) προτείνει την υιοθέτηση ενός μοντέλου απασχόλησης, μεταξύ πλήρους και μερικής απασχόλησης, με αμοιβή έως 350 ευρώ, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, θα ήθελε να διευκρινίσει τα εξής:



• Η Ομάδα Δράσης για την Ελλάδα ουδέποτε πρότεινε ένα μοντέλο απασχόλησης με χαμηλούς μισθούς, ούτε έχει προτείνει ένα συγκεκριμένο ποσό για τις αποδοχές των εργαζομένων.

• Μετά από αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης, η Ομάδα Δράσης για την Ελλάδα συντονίζει την Τεχνική Βοήθεια με σκοπό τη δημιουργία στην Ελλάδα ενός δικτύου κοινωνικής ασφάλειας, με τη μορφή ενός ελάχιστου εισοδήματος για τα φυσικά πρόσωπα που δεν δικαιούνται πλέον επιδόματα ανεργίας. Η Ελλάδα είναι ένα από τα ελάχιστα κράτη μέλη που δε διαθέτουν τέτοιο σύστημα κοινωνικής ασφάλειας”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

 http://www.protothema.gr
2/7/13
-
-
ΣΧΕΤΙΚΑ:

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin