Thursday, September 5, 2013

Με «άρωμα» ΕΡΤ το πρώτο δελτίο ειδήσεων της Δημόσιας Τηλεόρασης. -Κάτι περισσότερο από μία ώρα ήταν η διάρκειά του.

Ήταν διάρκειας μιας ώρας - Δεν έλειψαν τα τεχνικά προβλήματα - Στην πλειοψηφία τους οι δημοσιογράφοι που εμφανίστηκαν προέρχονται από την ΕΡΤ....

Κάτι περισσότερο από μία ώρα ήταν η διάρκεια του πρώτου δελτίου ειδήσεων της Δημόσιας Τηλεόρασης με παρουσιαστή τον Προκόπη Δούκα.
Το δελτίο ξεκίνησε ακριβώς στις 6 το απόγευμα και ως πρώτο θέμα επελέγη η σύνοδος της G20 και το θέμα της Συρίας ενώ υπήρξαν και ζωντανές συνδέσεις με το Μέγαρο Μαξίμου και τη Θεσσαλονίκη (ενόψει ΔΕΘ).



Δεν έλειψαν, πάντως, τα τεχνικά προβλήματα όπως, για παράδειγμα, το ποντίκι που εμφανίστηκε στην εικόνα που «έπαιζε» πίσω από τον κεντρικό παρουσιαστή στην αρχή του δελτίου. 

Οι περισσότεροι από τους δημοσιογράφους που είτε ετοίμασαν βίντεο είτε «βγήκαν» σε ζωντανή σύνδεση προέρχονται από την παλαιά ΕΡΤ.

Το δελτίο, όπως και όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα της Δημόσιας Τηλεόρασης, βγαίνει στον αέρα από τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ στη λεωφόρο Μεσογείων, δίπλα στο κτίριο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

protothema.gr
5/9/13

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin