Saturday, September 28, 2013

Δένδιας: «Δεν γίνονται ανεκτά τάγματα εφόδου». -«Η σημερινή ημέρα είναι ιστορική» (3 VIDEO YT)

«Η σημερινή ημέρα είναι ιστορική», είπε υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας. Η αστυνομία προχώρησε σε 20 συλλήψεις, πέντε είναι βουλευτές, 13 ιδιώτες στελέχη της Χ.Α., ένας ειδικός φρουρός της ομάδας «Δίας» Πειραιά, μια η ανθυπαστυνόμος του τμήματος Ασφαλείας Πειραιά, είπε ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας Χρ. Παρθένης .

Όπως ανακοινώθηκε από τον εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ Χρήστο Παρθένη, μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 20 άτομα για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, από τα 32 που περιλαμβάνονται στην παραγγελία που έδωσε οπ αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Βουρλιώτης στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Αναλυτικά, πρόκειται για τον γγ της Χ.Α. Νικόλαο Μιχαλολιάκο, ο οποίος συνελήφθη στο σπίτι του στην Πεύκη και τους βουλευτές Η.Κασιδιάρη, Ι.Λαγό, καθώς και τους βουλευτές Η.Παναγιώταρο και Ν.Μίχο, οι οποίοι εμφανίστηκαν αυτοβούλως και συνελήφθησαν. Επίσης, έχουν συλληφθεί σε διάφορες περιοχές της Αττικής 13 στελέχη της Χρυσής Αυγής, μεταξύ των οποίων και ο υπεύθυνος της Τ.Ο. Νίκαιας Γ.Πατέλης, καθώς και ο ειδικός φρουρός της ΔΙΑΣ Πειραιά και η ανθυπαστυνόμος που υπηρετεί στην Ασφάλεια Πειραιά.
Εκτός από τα όπλα, τα χρήματα και τα άλλα ευρήματα στην οικία του Ν.Μιχαλολιάκου, στο σπίτι της ανθυπαστυνόμου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων ένα υπηρεσιακό πιστόλι με γεμιστήρα, ένα περίστροφο εκτόξευσης φωτοβολίδων, ένα πιστόλι ρέπλικα, ένα μαχαίρι με σιδερογροθιά, μια συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (τέϊζερ) 4 μαχαίρια - πεταλούδα, 4 σουγιάδες, 3 σιδερογροθιές, 2 χατζάρες, 20 φυσιγγίου πολεμικού τυφεκίου G-3, 4 καπνογόνα, δεκάδες κροτίδες και ένα δελτίο υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής. 

Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας είναι σε πλήρη εξέλιξη για τη σύλληψη του βουλευτή Χρήστου Παππά και των υπολοίπων 11 ατόμων που διαφεύγουν. Με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ, ο ειδικός φρουρός και η ανθυπαστυνόμος που συνελήφθησαν τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και σε βάρος διατάχθηκε ΕΔΕ. 

  • Στο μεταξύ σαφείς διαβεβαιώσεις για τη συνέχιση των ερευνών με στόχο την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής, με εντολή του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά, έδωσε πριν λίγο ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας.
  • Όπως επεσήμανε, απευθυνόμενος προς εκπροσώπους του Τύπου, "η σημερινή ημέρα είναι ιστορική", τονίζοντας ότι "το κράτος Δικαίου δεν είναι ανήμπορο".
  • "Στην Ελλάδα δεν υπάρχει χώρος για εγκληματικές οργανώσεις" είπε ο δένδιας και εξέφρασε βαθειά ευγνωμοσύνη και σεβασμό στην Ελληνική Δικαιοσύνη και την Αστυνομία. "Δεν θα γίνουν ανεκτά τα τάγματα εφόδου. Η έρευνα δε σταματάει εδώ - θα συνεχιστεί προς πάσα κατεύθυνση". 

Δηλώσεις και κινήσεις του υπουργείου που έρχονται με μεγάλη καθυστέρηση καθώς η δολοφονική δράση των νεοναζί κρατάει μήνες με την Αριστερά (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ κα) και μια σειρά αντιφασιστικές κινήσεις και φορείς  να καταγγέλλουν συνενοχή επί μήνες. 

  • "Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τα καθήκοντά μου διακήρυξα στο κοινοβούλιο ότι στην Ελλάδα δεν γίνονται ανεκτά τάγματα εφόδου. Παρά ταύτα, η Χρυσή Αυγή επιχείρησε να δοκιμάσει τις αντοχές της δημοκρατίας. Εισπράττει σήμερα την απάντηση από το κράτος Δικαίου", δήλωσε ο Δένδιας.
  • "Η μηνυτήρια αναφορά μου προς την εισαγγελία του Αρείου Πάγου είχε επισημάνει προς την ελληνική δικαιοσύνη τη δυνατότητα για πρώτη φορά να ενοποιήσει τις πολλές εκκρεμείς ενώπιόν της, δικογραφίες εναντίον της Χρυσής Αυγής, να αντιμετωπίσει έτσι ολιστικά ως εγκληματική οργάνωση, το νεοναζιστικό φαινόμενο".
 http://www.enet.gr
28/9/13
-------------
ΣΧΕΤΙΚΑ:


1 comment:

  1. " ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ που ΔΕΝ θρηνεί για την Χ.Α αλλά ...και για τις 5500 αυτοκτονίες που εσείς επιτελέσατε ."

    Για ΕΣΑΣ ΟΛΟΥΣ που ευθύνεστε για 5500 αυτοκτονίες γιατί δεν βρέθηκε ένας Εισαγγελέας;
    ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ που θρηνεί για την Χ.Α αλλά ... για τις 5500 αυτοκτονίες που εσείς επιτελέσατε .

    Πάνω από 5500 'Έλληνες που έφυγαν από αυτόν τον τόπο αυτοκτονώντας κ.Δένδια για εσάς ήταν φασίστες ;
    Που είναι εκεί η δικαιοσύνη η οποία κόπτεστε ;

    Η δικαιοσύνη ανήκει στα δύο μεγάλα κόμματα ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ και στα ελατήρια αυτών Κ.Κ.Ε ΣΥΡΙΖΑ .( μην πάει τζάμπα η ψήφος και ξεφύγει κανένας από το μαντρί ).

    Πρώτη φορά συμπλέει το προδοτικό πολιτικό σκηνικό κατά
    ενός κόμματος που δεν έχει κυβερνήσει .

    Προδίδεστε από το πάθος σας και τον φόβο σας να παραμείνετε εντός πολιτικών επάλξεων ,τόσο που δεν βλέπεται ότι επικίνδυνα δρομολογείτε μια κατάσταση Ηρωισμού για τα στελέχη της Χ.Α.

    Και εκεί που δεν χρειαζόμασταν άλλους ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΕΣ μας κάνετε να αποδεχτούμε μια νέα κατάσταση που νομικά δεν στέκει και το γνωρίζετε πολύ καλύτερα .
    Αυτοσκοπός σας όμως είναι να υπογράψετε τους νέους όρους για το ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3 τo οποίο ήδη έχετε προσυμφωνήσει , γι' αυτό και στρέφεται την κοινή γνώμη σε αυτήν την φιέστα της σύλληψης της Χ.Α .

    Πολυέπεξαν τα κανάλια σας των δικών σας Μ.Μ.Ε την φιέστα σύλληψης των μελών της Χ.Α.

    Δεν με ανησύχησε και δεν μου αλλοίωσε κανένα κόμμα την Εθνική μου υπόσταση μου, μα εσείς και μόνον εσείς οι Δημοκρατικά κατά τα άλλα εκλεγμένοι που βυσσοδομήσατε την λέξη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και την ανασυνθέσατε σε ΔΗΜΙΟΚΡΑΤΡΙΑ .

    Για ΕΣΑΣ ΟΛΟΥΣ που ευθύνεστε για 5500 αυτοκτονίες γιατί δεν βρέθηκε ένας Εισαγγελέας ;

    Ας μου πει κάποιος ότι έχω άδικο .

    Είσαστε μια τρομοκρατική ομάδα αποτελούμενη από όλα τα κόμματα η οποία χειραγώγησε τις εξελίξεις << για λιγότερα σύνορα >> απώλεια ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ .

    Είσαστε μια τρομοκρατική ομάδα η οποία θυσίασε στον βωμό των φίλων σας τοκογλύφων 5500 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ και δημιουργήσατε με ψεύτικα και αλλοιωμένα στοιχεία ένα ογκωδέστατο χρέος το οποίο πραγματικά δεν υπήρχε ( ΕΛ.ΣΤΑΤ).

    Δεν χρειάζεται δικαστήριο και εισαγγελέας να μας το πει αυτό γιατί ποτέ δεν θα βρεθεί δικαιοσύνη για τα δικά σας επιτηδευμένα σφάλματα - κακουργήματα .

    Η δικαιοσύνη επωλήθη σε εσάς και μάλιστα σε τιμή ευκαιρίας .

    ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ που ΔΕΝ θρηνεί για την Χ.Α αλλά ... για τις 5500 αυτοκτονίες που εσείς επιτελέσατε .

    ΜΕΤΑ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ( στους συνσχολιαστές μου ).


    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ReplyDelete

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin