Thursday, October 31, 2013

ΜΙΚΡΟ-ΒΙΟ-ΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑ-ΓΝΩΣΕΙΣ και το θαυματουργό, ελπιδοφόρο, αποτελεσματικό και νικηφόρο εμβόλιο...


Του ΒΑΓΓΕΛΗ ΝΕΣΣΗ
- Οι επιθεωρητές συναισθημάτων ήταν στο πόρισμά τους σαφείς. Για την εύρυθμη λειτουργία της κοινωνίας μας απαιτείται βιολογικός καθαρισμός της ψυχής μας, από τα ανεπιθύμητα απόβλητα που συσσωρεύτηκαν μετά την ανεξέλεγκτη εκφόρτωση τοξικών λυμάτων αδιαφορίας και αναλγησίας ετών.
Η θεραπεία του οικοσυστήματος απαιτεί εμπλουτισμό με λιπάσματα αφύπνισης των σε χειμερία νάρκη συνειδήσεων καθώς και της σε κώμα ευρισκόμενης κοινωνικής συνείδησης.
Οι μικροβιολογικές αναλύσεις έδειξαν καθαρά συσσώρευση φορτίων οργής και φθόνου που αν αφεθούν ελεύθερα μπορεί ανεπανόρθωτα να πλήξουν κάθε εναπομείναντα ιστό πολιτισμού που μας παρέδωσαν οι προγονικές μας καταγωγές.



Η συνταγή αποθεραπείας αναφέρει ξεκάθαρα πως αν δεν επιδείξουμε την δέουσα μεταξύ μας αλληλεγγύη, θα συρρικνωθούν επικίνδυνα τα αποθέματα της ανοχής και ομοψυχίας τα μόνα ικανά να αναχαιτίσουν τις βλαβερές συνέπειες του ατομικισμού και της μικροβιακής συγκέντρωσης της καταστροφικής ιδιοτέλειας.


Η συνέχιση κατανάλωσης από πολλούς της δηλητηριώδους τροφής «ο σώζων εαυτόν σωθείτω» καθώς και της «εγώ να είμαι καλά κι οι άλλοι ας… υποφέρουν» θα επιφέρει ανεξέλεγκτες παρενέργειες με πιο πιθανό αποτέλεσμα τη διάλυση κάθε ελπίδας υγιούς ανάκαμψης της ήδη διασωληνομένης εθνικής υπόστασης και περηφάνιας.


Η σιωπηρά, υπνωτισμένη έως ναρκωμένη πνευματική ηγεσία, των μεταπτυχιακών και διδακτορικών περιουσιακών της κατορθωμάτων, επιβάλλεται να αναδυθεί άμεσα από το βούρκο του ναρκισσισμού και νεποτισμού στον οποίο μόνιμα κολυμπά και να επιδοθεί με υπερβάλλοντα ζήλο στη εύρεση λύσεων ανατροπής της τραγικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η κοινωνική και οικονομική μας υγεία εξ αιτίας των απολύτως  ερασιτεχνικών, παιδαριωδών και κομπογιαννίτικων θεραπειών που εφάρμοζαν επί σειρά δεκαετιών οι πολιτικές ματαιόδοξες, ιδιοτελείς, ανεγκέφαλες, αλαζονικές, άσχετες έως ανίκανες εξουσίες, κόμματα και πολιτικοί όλων των αποχρώσεων.


Πριν την μη αναστρέψιμη γενική σηψαιμία... ας ομονοήσουμε, ήταν και επιβάλλεται και πάλι να είναι, το θαυματουργό, ελπιδοφόρο, αποτελεσματικό και νικηφόρο εμβόλιό μας.

proinoslogos.gr
30/10/13

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin