Saturday, October 26, 2013

Στις ευρωεκλογές κατεβαίνει ο Γιώργος Χατζημαρκάκης. Με κόμμα που αυτές τις μέρες συγκροτείται από νέους ανθρώπους όχι μόνον στην ηλικία αλλά και στην πολιτική.

Ο Γερμανός ευρωβουλευτής ανακοίνωσε την πρόθεσή του να κατέβει στις επικείμενες ευρωεκλογές με μία υπό συγκρότηση «κίνηση-κόμμα» με φιλοευρωπαϊκές κατευθύνσεις και στόχο την αναβάθμιση του πολιτικού ρόλου της Ελλάδας. 

Την δημιουργία κίνησης Ελλήνων πολιτών με την οποία θα κατέλθει στις Ευρωεκλογές του επομένου Μαΐου, στην Ελλάδα, ανακοινώνει με συνέντευξη που δημοσιεύεται στην εφημερίδα REAL NEWS, ο ελληνικής καταγωγής Γερμανός Ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης.


Ο κ. Χατζημαρκάκης στην συνέντευξη του επισημαίνει ότι η κίνηση – κόμμα που αυτές τις μέρες συγκροτείται από νέους ανθρώπους όχι μόνον στην ηλικία αλλά και στην πολιτική θα έχει σαφώς φιλοευρωπαϊκή κατεύθυνση και θα έχει ως στόχο να μπορέσει η Ελλάδα να παίξει ρόλο στις εξελίξεις στην Ευρώπη, εξελίξεις που μας αφορούν ως χώρα άμεσα.

«Οραματιζόμαστε μια ΕΕ που θα στηρίζει τα ασθενέστερα μέλη της, θα σέβεται τις ιδιαιτερότητες των Εθνών και θα αντιμετωπίσει καίρια το πρόβλημα της νεανικής ανεργίας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χατζημαρκάκης ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο θέμα του κατοχικού δανείου προς τη Γερμανία:
«Η χώρα μας πρέπει να το θέσει επίσημα και μάλιστα να προτείνει συγκεκριμένα να επιστραφούν τα χρήματα σε ετήσιες δόσεις και να δοθούν στο Ελληνικό Αναπτυξιακό Ταμείο για τη δημιουργία θέσεων εργασίας».
(efsyn.gr)
26/10/13
--
-

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin