Friday, October 11, 2013

“Greci pronti a mollare l’Europa e a ricongiungersi con la Turchia”.

1 comment:

  1. Σύμβουλος Ερντογάν: Οι Έλληνες προτιμούν την Τουρκία από την ΕΕ...

    Ο σύμβουλος του Τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Γιγκίτ Μπουλούτ, γνωστός για τις θεωρίες συνομωσίας στις οποίες αρέσκεται, είπε σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι, αν τους δινόταν η επιλογή, οι περισσότεροι Έλληνες θα ήθελαν να βγουν από την ΕΕ και να ενταχθούν στην Τουρκία…

    «Αν γινόταν σήμερα ένα δημοψήφισμα, το 51% των Ελλήνων θα ψήφιζε για να βγει από την ΕΕ και να ενταχθεί στην Τουρκία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπουλούτ στο Habertürk TV.

    Πρόσφατα, ο ίδιος έχει πει ότι η Τουρκία θα πρέπει να σταματήσει την προσέγγιση με την ΕΕ και να επεκτείνει την επιρροή της στη Μέση Ανατολή και σε άλλες περιοχές.

    Τον Αύγουστο είχε δηλώσει ότι σήμερα υπάρχουν 2,5 ηγέτες σε όλον τον κόσμο: ο Ταγίπ Ερντογάν, ο Βλαντιμίρ Πούτιν και -μισός- ο Μπάρακ Ομπάμα.

    Ο συγκεκριμένος σύμβουλος του Ερντογάν είναι γνωστός για τη θεωρία της τηλεκίνησης, σύμφωνα με την οποία… σκοτεινές δυνάμεις σχεδιάζουν να δολοφονήσουν τον Ερντογάν με τηλεκίνηση.

    Newsroom Enet με πληροφορίες από τη Zaman
    http://www.enet.gr/?i=news-room.el&id=392542
    16/10/13

    ReplyDelete

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin