Saturday, November 2, 2013

Η συνωμοσιολογία μετά τη δολοφονία…

Στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας όλα είναι δυνατά. Λίγη ώρα μετά την ειδεχθή δολοφονία των δύο μελών της Χρυσής Αυγής, άρχισε η συνωμοσιολγία, χωρίς κανείς να απασχολείται και να περιμένει να δει τα πρώτα επίσημα συμπεράσματα, μένοντας στην «κυριολεξία» του γεγονότος…

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα defence-point.gr, οι κ. Παπαδημούλης και Σκουρλέτης του ΣΥΡΙΖΑ (και άλλοι) ήταν πολύ προσεκτικοί και συγκρατημένοι στις διατυπώσεις τους καταδικάζοντας απερίφραστα την ενέργεια και τονίζοντας ότι η απώλεια ζωών δεν μπορεί να δικαιολογηθεί με κανέναν τρόπο, ενώ ο δεύτερος ανέφερε την τηλεφωνική επικοινωνία και αναλυτική ενημέρωση από την πλευρά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Δένδια, τονίστηκε η ανάγκη να τερματιστεί άμεσα «ο φαύλος κύκλος της βίας».



Άλλοι όμως πολιτικοί, βγήκαν στα κανάλια και με ένα «κολάζ» όλων των σημαντικών εξελίξεων της ημέρας, από τα μέτρα για την οικονομία μέχρι αιτήματα άρσης ασυλίας και δικαστικές περιπέτειες διαφόρων, για να υποστηρίξουν τελικά ότι ευθύνονται «παρακρατικοί μηχανισμοί».

Με την ίδια λογική και παρόμοιου επιπέδου, θα ήταν να υποστηρίξει κανείς ότι σε μια… διαβολική σύμπτωση και στις δυο δολοφονίες, του Παύλου Φύσσα και τη σημερινή, ο Αλέξης Τσίπρας βρισκόταν υπ’ ατμόν, καθώς έφευγε για ευρωπαϊκή περιοδεία στην πρώτη και τώρα στις ΗΠΑ για να μιλήσει σε συνέδριο στο Όστιν του Τέξας!

Το σκεπτικό αυτού του είδους δεν οδηγεί την κοινωνία πουθενά, ενώ αποδεικνύουν στο εξωτερικό, ότι στην Ελλάδα φύονται «κάθε καρυδιάς καρύδια», άρα δεν είμαστε αξιόπιστοι συνομιλητές. Ας το σκεφτούμε λίγο…

Read more: http://mignatiou.com/?p=15221#ixzz2jSber1WQ

1/11/13
--
-

1 comment:

  1. Εκτέλεση με στόχο την ομαλότητα....

    Tρομοκρατικό χτύπημα με στόχο μέλη της Χρυσής Αυγής της ΤΟ Βορείων Προαστίων σημειώθηκε χθες το απόγευμα έξω από τα γραφεία της στο Νέο Ηράκλειο.

    Επιβεβαιώνοντας τους φόβους των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ, που έκαναν λόγο για «θεαματική» επίθεση σε βάρος πολιτικού στόχου, δύο αναβάτες μηχανής πυροβόλησαν τρεις χρυσαυγίτες που εκείνη την ώρα πραγματοποιούσαν «περιπολία» έξω από το κτίριο της τοπικής οργάνωσης στη λεωφόρο Ηρακλείου 426.

    Για τους δύο, τον 27χρονο Γιώργο Φουντούλη και τον 22χρονο Εμμανουήλ Καπελώνη, τα τραύματα από τις σφαίρες ήταν θανάσιμα. Ο τρίτος διακομίστηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

    Την προανάκριση για την υπόθεση ανέλαβε η Αντιτρομοκρατική.

    • Λεπτομέρειες στην έντυπη έκδοση του «Εθνους»
    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63912502
    2/11/13

    ReplyDelete

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin