Monday, November 25, 2013

Τα πρώτα χιόνια έπεσαν στην Ήπειρο. Το βράδυ της Τρίτης δεν αποκλείεται να χιονίσει και μέσα στην πόλη των Ιωαννίνων.

Τα πρώτα χιόνια του φετινού χειμώνα, πέφτουν από χθες στις ορεινές περιοχές του Νομού Ιωαννίνων, στο Ζαγόρι, στις περιοχές του Βραδέτου, της Λάιστας, του Βρυσοχωρίου και στην Κόνιτσα στα χωριά Φούρκα και Αετομηλίτσα. Επίσης, χιονόπτωση σημειώνεται από χθες και στο χιονοδρομικό κέντρο του Ανηλίου. 

Η κακοκαιρία πλήττει την Ήπειρο χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, παρά τις πρωτοφανείς ποσότητες νερού από τις βροχοπτώσεις, ωστόσο στο οδικό δίκτυο σημειώνονται πτώσεις λίθων και απαιτείται αυξημένη προσοχή από τους οδηγούς.

Από το απόγευμα, αναμένεται νέα επιδείνωση του καιρού, με βασικό χαρακτηριστικό τις χιονοπτώσεις και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο, ενώ το βράδυ της Τρίτης δεν αποκλείεται να χιονίσει και μέσα στην πόλη των Ιωαννίνων.
Η Δ/νση Πολιτικής Προστασίας στην Περιφέρεια Ηπείρου, βρίσκεται σε 24ωρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων. 
enet.gr
25/11/13
---
-

1 comment:

  1. Επιδεινώνεται τις επόμενες ώρες ο καιρός στην Ελλάδα...

    Oι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν κατά διαστήματα στο Ιόνιο, τη δυτική στερεά, τη δυτική και νοτιά Πελοπόννησο, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πρόσκαιρα στην Κρήτη και τις Κυκλάδες (κυρίως στις δυτικές περιοχές) σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού.

    Στο δελτίο αναφέρεται επίσης ότι θα σημειωθεί σημαντική πτώση της θερμοκρασίας σε όλη την Ελλάδα από βορρά προς νότο καθώς και παροδικές χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Το φαινόμενο θα παρατηρηθεί από το βραδύ της Δευτέρας (25-11-2013) και θα επεκταθεί και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας. - See more at: http://www.sigmalive.com/news/greece/78521#sthash.6XEC2SaF.dpuf
    25/11/13

    ReplyDelete

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin