Saturday, November 2, 2013

Συγκλονίζει η μητέρα του Αλέξανδρου: «Να μη χυθεί άλλο αίμα. - Δεν θα αντέξω να χάσω και άλλο παιδί».

Συγκλονίζει η μητέρα του Αλέξανδρου Γέροντα που δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του από πυρά αγνώστων κατά την χθεσινή δολοφονική επίθεση εναντίον μελών της Χρυσής Αυγής, στο Νέο Ηράκλειο. «Να είμαστε όλοι ενωμένοι, να μην χυθεί άλλο αίμα», λέει η μητέρα του, Όλγα.

«Προσευχηθείτε για τον Αλέξανδρο. Δίνει μεγάλη μάχη, το περιστατικό είναι εξαιρετικά βαρύ. Ο Θεός να τον προστατέψει και όλα τα παιδιά του κόσμου. Πρέπει να δώσουμε όλοι μαζί την μάχη, αγκαλιασμένοι. Να μην χυθεί άλλο αίμα…Να μην χάσει άλλη μάνα το παιδί της».

Αυτή ήταν η συγκλονιστική έκκληση της μητέρας του 29χρονου τραυματία, η οποία μίλησε στον ΣΚΑΙ για τον γιο της, λέγοντας ότι ήταν ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, οικογενειάρχης.


«Ήταν εκείνος που ειδοποίησε την σύζυγό του, καλώντας την από το κινητό, ενόσω είχε ακόμη τις αισθήσεις του και την ενημέρωσε ότι μεταφέρεται στο νοσοκομείο», λέει η μητέρα του, η οποία αποκαλύπτει ότι έχει ήδη χάσει ένα παιδί και δεν θα άντεχε μία ακόμη απώλεια. Επαίνεσε παράλληλα την ομάδα των γιατρών για την τιτάνια προσπάθεια που κάνουν να κρατήσουν το γιο της στην ζωή.
Ο 29χρονος Αλέξανδρος που τραυματίστηκε κατά την χθεσινή δολοφονική επίθεση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Γεώργιος Γεννηματάς.
Σύμφωνα με το δεύτερο ιατρικό δελτίο που εκδόθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου κατά την πολύωρη χειρουργική επέμβαση από ομάδα χειρουργών έγινε στον τραυματία σπληνεκτομή, καθώς όπως διαπιστώθηκε ο νεαρός άντρας έφερε κάκωση σπλήνας, τραυματισμό στομάχου, ρήξη διαφράγματος και τρεις τραυματικές ρήξεις πνεύμονα και ενδοπνευμονική αιμορραγία.
Όπως επίσης ανακοινώθηκε από το νοσοκομείο ο τραυματίας κατά τη διακομιδή του είχε διαμπερές τραύμα στην αριστερή θωρακοοσφυϊκή χώρα και στην αριστερή υποκλείδια χώρα ως πύλες εισόδου και εξόδου της σφαίρας.
Η κατάσταση του τραυματία παραμένει κρίσιμη και παρακολουθείται από ομάδα χειρουργών.
ethnos.gr
2/11/13
--
-

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin