Thursday, November 14, 2013

Η ΕΕ στον κόσμο. -Επιδιώκει διαρκώς να προωθήσει τις βασικές αξίες της σε όλον τον κόσμο.

Η ΕΕ είναι η μεγαλύτερη αγορά παγκοσμίως και σπουδαίος ανταγωνιστής για τις ΗΠΑ και την Κίνα. Υπερασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και προωθεί τη δημοκρατία και τη σωστή διακυβέρνηση πέρα από τα ευρωπαϊκά σύνορα. Με τα προγράμματα διεθνούς βοήθειας και την ανθρωπιστική δράση της, η Ευρώπη δίνει το χέρι σ' αυτούς που την έχουν περισσότερο ανάγκη.

Με περισσότερα από 500 εκατομμύρια πολίτες, η ΕΕ επιδιώκει διαρκώς να προωθήσει τις βασικές αξίες της σε όλον τον κόσμο. Το διεθνές εμπόριο, τα ανθρώπινα δικαιώματα, η διεθνής βοήθεια, οι στενές επαφές με τις γειτονικές χώρες, η προώθηση καλής διακυβέρνησης και δημοκρατίας, είναι μερικά παραδείγματα για το πως οι Ευρωπαίοι λειτουργούν στο παγκόσμιο σκηνικό.


Πώς μπορεί η ΕΕ όμως να ασκήσει μεγαλύτερη επιρροή εκτός των συνόρων της; Εμπειρογνώμονες παρουσιάζουν και συζητούν τις απόψεις τους κατά τη διάρκεια της δεύτερης εκδήλωσης ReAct, που θα λάβει χώρα στις 14 Νοεμβρίου στη Βαρσοβία.

Παρακολουθείστε και σχολιάστε τη συνάντηση από το Twitter με #ReActWarszawa
 europarl.europa.eu
14/11/13

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin