Wednesday, November 20, 2013

ΥΠΕΞ: Δήλωση Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και ΥΠΕΞ Ευ. Βενιζέλου σχετικά με την βομβιστική επίθεση πλησίον της Πρεσβείας του Ιράν στη Βηρυττό

ΥΠΕΞ, Τετάρτη, 20 Νοέμβριος 2013
-
Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, δήλωσε τα ακόλουθα, σχετικά με την βομβιστική επίθεση πλησίον της Πρεσβείας του Ιράν στη Βηρυττό:

«Η Ελληνική Κυβέρνηση καταδικάζει απερίφραστα και με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την αιματηρή επίθεση πλησίον της Πρεσβείας του Ιράν στη Βηρυττό, η οποία προκάλεσε μεγάλο αριθμό θυμάτων, συμπεριλαμβανομένων μελών της Πρεσβείας και πολλούς τραυματίες.

Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για το τραγικό αυτό συμβάν καθώς και τα συλλυπητήριά μας προς τις οικογένειες των θυμάτων.

Η τρομοκρατία και η χρήση βίας, από όπου και αν προέρχονται, υπονομεύουν την ειρήνη, τη σταθερότητα και την ασφάλεια στο Λίβανο.

Ελπίζουμε ότι οι σχετικές έρευνες θα οδηγήσουν στους υπαίτιους της αποτρόπαιης αυτής πράξης και στην απονομή δικαιοσύνης».

mfa.gr
20/11/13
--------------- 
ΣΧΕΤΙΚΑ:
 

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin