Friday, January 3, 2014

Η Κομισιόν διαψεύδει την κυβέρνηση για επιστροφή στις αγορές το 2014

«Η προσδοκία για την Ελλάδα είναι ότι μπορεί μερικώς να έχει πρόσβαση στις αγορές από το 2015», είναι η επίσημη τοποθέτηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σε σχετικό ερώτημα. 

Από το 2015 και «μερικώς». Αυτή είναι η επίσημη τοποθέτηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αναφορικά με το ενδεχόμενο επιστροφής της Ελλάδας στις διεθνείς αγορές.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Η Αυγή», στο ερώτημα αν οι δανειστές είναι ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα της ακολουθούμενης πολιτικής, η Κομισιόν αναφέρει τα εξής: «Η επιστροφή στις διεθνείς αγορές για δανεισμό με λελογισμένα επιτόκια έχει επιτευχθεί όσον αφορά την Ιρλανδία, ενώ σημειώθηκε πρόοδος όσον αφορά την Πορτογαλία. Η προσδοκία για την Ελλάδα είναι ότι μπορεί μερικώς να έχει πρόσβαση στις αγορές από το 2015».

Η τοποθέτηση αυτή αφήνει ακάλυπτη την κυβέρνηση και τους αξιωματούχους της, που θεωρούν σχεδόν δεδομένη την επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές, εντός του τρέχοντος έτους.
efsyn.gr
http://www.efsyn.gr/?p=163164
3/1/14
---
-
ΣΧΕΤΙΚΑ:

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin