Monday, January 27, 2014

Σκουρλέτης: Ζητούμενο είναι το «κούρεμα» του χρέους όχι η ελάφρυνσή του

«Τα προβλήματα στη χώρα μας δεν προκύπτουν επειδή δεν μπορούν να συνεννοηθούν τα κόμματα, αλλά από τις εφαρμοζόμενες πολιτικές και τα προγράμματα», τόνισε στον ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.
Ο κ. Σκουρλέτης επισήμανε ότι το ζητούμενο για τη χώρα είναι να ανατραπούν οι μνημονικές πολιτικές και πρόσθεσε ότι «υπάρχει σαφής προσπάθεια των δυνάμεων που καταρρέουν να δημιουργήσουν συνενόχους». Επίσης, υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει κάνει ποτέ ουσιαστική διαπραγμάτευση και σημείωσε ότι το θέμα δεν είναι η ελάφρυνση του χρέους με επιμήκυνση, αλλά με «κούρεμα» στο σύνολο του ποσού.


Για τις ευρωεκλογές, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι είναι δημοψήφισμα, αλλά και μία συζήτηση σε όλο τον ευρωπαϊκό χώρο για το παρόν και το μέλλον της Ευρώπης.

Αναφερόμενος στις ενδεχόμενες συνεργασίες, ο κ. Σκουρλέτης είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει θέσει θέμα συνεργασίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, αν και σημείωσε ότι δεν υπάρχουν προγραμματικές συγκλίσεις.

«Ή θα ωριμάσουν κάποιες πολιτικές δυνάμεις, ή θα είναι τέτοιο το αποτέλεσμα των εκλογών που ο ίδιος ο λαός θα δώσει τις λύσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά.

protothema.gr
27/1/14

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin