Saturday, January 18, 2014

Η Ryanair … ανακήρυξε την Κρήτη ανεξάρτητο κράτος! -ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ "ΣΗΜΑΙΑ" ΤΗΣ "ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ"

Tην διαβόητη σημαία της περιόδου της Κρητικής πολιτείας – που την έχουν παντιέρα όσοι οραματίζονται την “ανεξαρτησία” της Κρήτης, επέλεξε η γνωστή ιρλανδική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους, ως χαρακτηριστικό της Κρήτης, δείχνοντας παντελή άγνοια (ή αδιαφορία) για τα μνημεία και τις ομορφιές του νησιού που αποτελούν διεθνή σήματα για τον τουρισμό.
Όπως η Κνωσσός, το φαράγγι της Σαμαριάς και τόσα άλλα.

Η συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία μπορεί να έχει γίνει διάσημη τις τελευταίες μέρες χάρη στην επένδυση που θα πραγματοποιήσει στην Ελλάδα, ωστόσο στα ζητήματα γεωγραφίας φαίνεται πως έχει κάποια… κενά και σίγουρα όχι…αέρος.

Αποκαλυπτικό είναι το διαφημιστικό σποτ της εταιρείας όπου ο ιδιοκτήτης της Ryanair Michael_O’Leary, ενημερώνει το επιβατικό κοινό για τις αλλαγές που κάνει στην εταιρεία του, ώστε αυτή να γίνει περισσότερο φιλική.


  • Ωστόσο, σε ένα σημείο του σποτ όπου σε ένα πλάνο παρουσιάζεται η κλασική βαλίτσα με αυτοκόλλητα-προορισμούς, απεικονίζεται ο προορισμός της Κρήτης.
Και ενώ στο αυτοκόλητο του Βερολίνου απεικονίζεται η πύλη του Βραδεμβούργου, και στους άλλους προορισμούς σημαντικά χαρακτηριστικά του κάθε τόπου, σε αυτό της Κρήτης-σύμφωνα με το flashnews.gr- κυριαρχεί η διαβόητη σημαία της περιόδου της Κρητικής Πολιτείας, με το “αστέρι του Σουλτάνου” που σηματοδοτούσε την ηγεμονία του.
(Η Κρητική Πολιτεία είχε δική της σημαία, μια παραλλαγή της ελληνικής: λευκός σταυρός που χώριζε τη σημαία σε τέσσερα τετράγωνα, από τα οποία τα τρία ήταν κυανά, ενώ το τέταρτο, το πάνω αριστερό, ήταν κόκκινο μ’ ένα λευκό άστρο στο κέντρο του, σύμβολο της επικυριαρχίας του Σουλτάνου
makeleio.gr

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr
18/1/14 
--

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin