Friday, April 4, 2014

Γεροντόπουλος: "Αντ’ αυτού του Πρωθυπουργού είναι μόνο ο εαυτός του"

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Άκης Γεροντόπουλος, μιλώντας σήμερα στην Βουλή και απαντώντας σε επίκαιρες επερωτήσεις του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότη Μαριά, ήταν ξεκάθαρος για όσα ακούγονται γύρω από τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις. «Αν’ αυτού του Πρωθυπουργού είναι μόνο ο εαυτός του. Επιτρέψτε μου να γνωρίζω κάτι περισσότερο, επειδή ξέρω καλά τον Αντώνη Σαμαρά».

Ο κ.Γεροντόπουλος ήταν παράλληλα κατηγορηματικός όσον αφορά την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. «Κάθε επαφή με αυτό το ναζιστικό μόρφωμα, είναι καταδικαστέα. Η σημερινή Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να σπάσει το αυγό του φιδιού, να τσακίσει το κεφάλι του φιδιού, που είναι ο ναζισμός και ο φασισμός, και να μην αφήσει καμία παραφυάδα να φυτρώσει και να δηλητηριάσει τον ελληνικό λαό και την ελληνική νεολαία με ιδέες ρατσιστικές, ιδέες αντίθετες με τη δημοκρατία και τη συνεργασία των λαών»

«Ξεκαθαρίζουμε ότι η Χρυσή Αυγή είναι μια ναζιστική εγκληματική οργάνωση και έτσι την αντιμετωπίζουμε» τόνισε ακόμα ο Υφυπουργός Εξωτερικών, προσθέτοντας ότι πάνω απ’ όλα χρειάζεται πολιτική αντιμετώπιση και επιχειρήματα ώστε να αντιληφθούν οι νέοι και η κοινωνία πως ο αγώνας κατά του ναζισμού, του φασισμού και του ολοκληρωτισμού είναι διαρκής.

[mme.gr]
4/4/14

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin