Thursday, May 8, 2014

Ευρωπαϊκή Εκδήλωση για τη Νεολαία 2014. -- Ε.Κ.


Η στιγμή που περίμεναν κυριολεκτικά χιλιάδες νέοι σε όλη την Ευρώπη έφτασε. Αυτό το σαββατοκύριακο, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο, φιλοξενεί την Ευρωπαϊκή Εκδήλωση για τη Νεολαία. Είναι μία μοναδική ευκαιρία για τη νέα γενιά να εκφράσει τις ιδέες της, να συζητήσει τις απόψεις της και να επηρεάσει την Ευρώπη του αύριο. Για τις ανάγκες της εκδήλωσης έχει δημιουργηθεί ειδική εφαρμογή για κινητά που θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να βρουν όλες τις δραστηριότητες.


Η Ευρωπαϊκή Εκδήλωση για τη Νεολαία 2014 περιλαμβάνει εκατοντάδες δραστηριότητες που αφορούν πέντε θέματα: την ανεργία των νέων, τη ψηφιακή επανάσταση, το μέλλον τη Ευρωπαϊκής Ένωσης, το περιβάλλον και τις ευρωπαϊκές αξίες. Στην εκδήλωση συμμετέχουν περισσότεροι από 5.000 νέοι, 200 ομιλητές και δεκάδες ενώσεις νεολαίας.

Επίσης, έχει κυκλοφορήσει δωρεάν εφαρμογή για κινητά - για συσκευές Apple και για Android - για να ενημερώνονται οι συμμετέχοντες για όλα όσα συμβαίνουν στην εκδήλωση. Η εφαρμογή παρέχει πληροφορίες για τους ομιλητές, το πλήρες πρόγραμμα και χάρτες οδηγιών. Ο χρήστης μπορεί ακόμα να δημιουργήσει το δικό του προσωπικό πρόγραμμα.

  • Όσοι δεν παραβρεθούν στην εκδήλωση μπορούν να την παρακολουθήσουν από το σπίτι τους. 16 δραστηριότητες, μεταξύ των οποίων η τελετή λήξης την Κυριακή, θα προβληθούν ζωντανά.
  • Επίσης, μέσα από το Twitter, με το #EYEstream δίνεται η δυνατότητα σε όλους να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν στις συζητήσεις που θα πραγματοποιηθούν με τους ομιλητές και τους συμμετέχοντες.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο διοργανώνει το πρώτο Instameet για όλους εκείνους που λατρεύουν τη φωτογραφία και θα παρευρεθούν στη εκδήλωση στο Στρασβούργο. Στο Instameet θα τους δοθεί η ευκαιρία να συνεργαστούν με επαγγελματίες και να ανεβάσουν τις φωτογραφίες τους στο Instagram.

Τέλος, το YO!Village, που διοργανώνεται από Ευρωπαϊκό Φόρουμ Νεολαίας θα προσφέρει στους παρευρισκόμενους μουσικές βραδιές διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Το βράδυ της Παρασκευής, το Ευρωπαϊκό Φόρουμ Νεολαίας θα φιλοξενήσει ανοιχτή συναυλία στην Πλατεία Κλεμπέρτ και το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί πάρτι στο YO!Fest Club Night.

Περισσότερες πληροφορίες στους συνδέσμους δεξιά [http://www.europarl.europa.eu/news/el/news-room/content/20140508STO46410/]
8/5/14

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin