Tuesday, June 10, 2014

Ντέιβιντ Κάμερον: «Θέλω η Βρετανία να παραμείνει σε μία αναμορφωμένη Ε.Ε.»

Ο Κάμερον έχει υποσχεθεί στους Βρετανούς τη διενέργεια δημοψηφίσματος για την παραμονή ή μη στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 2017....

Ο πρωθυπουργός τη Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον προειδοποίησε την Ευρωπαϊκή Ένωση κατά της υιοθέτησης μίας «αλυσιτελούς» κατεύθυνσης, λέγοντας ότι επιθυμεί την παραμονή της χώρας του σε μία αναμορφωμένη Ένωση, όπου χρειάζεται κατάλληλους ηγέτες για να εφαρμόσουν πραγματικές μεταρρυθμίσεις.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μετά τις συνομιλίες της μίνι ευρωπαϊκής συνόδου κορυφής με τους ομολόγους του της Γερμανίας, της Σουηδίας και την Ολλανδίας, ο Ντέιβιντ Κάμερον δήλωσε ότι συνεχίζει να είναι αντίθετος με την ανάληψη της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής από τον Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, αν και απέφυγε να τον κατονομάσει. 


«Θέλω η Βρετανία να παραμείνει σε μία αναμορφωμένη Ευρωπαϊκή Ένωση, αυτός είναι ο στόχος μου, αυτό πιστεύω ότι είναι το καλύτερο για τη Βρετανία και πιστεύω ότι είναι το καλύτερο και για την Ευρώπη επίσης», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο βρετανός πρωθυπουργός.
Ο Κάμερον έχει υποσχεθεί στους Βρετανούς τη διενέργεια δημοψηφίσματος για την παραμονή ή μη στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 2017, εάν επανεκλεγεί το επόμενο έτος. 

mme.gr
10/6/14
--
-
Related:

 

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin