Monday, August 18, 2014

Η απύθμενη υποκρισία ενός ρατσιστικού κόσμου! (Γ. Τράγκας)

Φαίνεται ότι μόνο ο φτερωτός θεός, ο Έρωτας προσπερνά τις πολιτικές σκοπιμότητες, τον ρατσισμό, το μίσος και την ανοησία που εδράζουν στα αρχέγονα κέντρα του ανθρώπινου εγκεφάλου.
Ο μουσουλμάνος άραβας, παντρεύτηκε την όμορφη εβραιοπούλα, κάποιοι μισάνθρωποι και ρατσιστές, ξεσηκώθηκαν και ο πρόεδρος του Ισραήλ, δήλωσε ότι «η βία και ο ρατσισμός δεν έχουν θέση στην ισραηλινή κοινωνία», θέλοντας να θυμίσει τι τράβηξαν οι πρόγονοι του από τα γερμανικά κτήνη του Χίτλερ και τι διωγμό υπέστησαν εκατομμύρια εβραίοι από τα χιτλερικά τάγματα που σημάδευαν τις πόρτες τους πριν τους συλλάβουν και τους οδηγήσουν στα τρένα του θανάτου.


Αφού λοιπόν δεν χωρά η βία και ο ρατσισμός στην κοινωνία του Ισραήλ και στα άγια εδάφη κάτι πρέπει να γίνει με το σύγχρονο «γκέτο της Βαρσοβίας» που είναι η Γάζα. Η μεγαλύτερη φυλακή του κόσμου, με κρατούμενους 2 εκατομμύρια Παλαιστινίους.
Αντιλαμβάνομαι και έχω ζήσει το φόβο των Εβραίων, διαμένοντας σε κιμπούτς και μοσάβ σε αλλεπάλληλες δημοσιογραφικές μου αποστολές στο Ισραήλ, αλλά έχω την αίσθηση ότι οι πολιτική που εφαρμόζεται απέναντι σε 2 εκατομμύρια Παλαιστίνιους στριμωγμένους σε μία σπιθαμή γης, γεννά περισσότερο μίσος, μεγαλύτερη αδιαλλαξία και στο τέλος, τρομοκρατία.
Είναι ιδιαίτερα υποκριτικό, ηγέτες, κυβερνήσεις και οργανώσεις, να μιλάνε για ρατσισμό και για πάταξη της βίας και της εκμετάλλευσης από άνθρωπο σε άνθρωπο, όταν οι πολιτικές που εφαρμόζουν οι ίδιοι και οι μέθοδοι με τις οποίες ελέγχονται σήμερα οι πληθυσμοί ανά την υφήλιο, γεννάνε ρατσισμό, βία, πείνα και αντίδραση που την έχουν βαφτίσει τρομοκρατία, όλες οι υπερδυνάμεις, οι έχοντες το πάνω χέρι, στρατιωτικά και οικονομικά σε όλο τον πλανήτη.
Οι ΗΠΑ έχουν αφροαμερικανό πρόεδρο. Τον ψήφισε δύο φορές η συντριπτική πλειοψηφία των εγχρώμων, και όμως στο Μιζούρι ένας αστυνομικός εκτέλεσε εν ψυχρώ με έξι σφαίρες σχεδόν εξ επαφής (δύο εκ των οποίων στο κεφάλι!) έναν 18χρονο μαύρο μικροκακοποιό! Αναρωτιέται κανείς, εάν στην θέση του ήταν ένας λευκός νεαρός, θα τον πυροβολούσε με το ίδιο μένος;
Ο ρατσισμός ζει και βασιλεύει στο εσωτερικό των ΗΠΑ που ισχυρίζονται ότι είναι η πλέον ελεύθερη και δημοκρατική χώρα του κόσμου.
Αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά ότι οι αμερικανοί παρά το γεγονός ότι εξέλεξαν τον Ομπάμα, το 2014 δεν έχουν ξεπεράσει ως κοινωνία, την ατμόσφαιρα της ….καλύβας του Μπάρμπα-Θωμά. Και αυτό όσον αφορά την ασκούμενη στο εσωτερικό τους, πολιτική. Όσον αφορά την εξωτερική πολιτική τους, ενώ μιλάνε για αντιμετώπιση και πάταξη της τρομοκρατίας, δυστυχώς εφαρμόζουν πολιτικές τόσο στη Μ. Ανατολή όσο και σε διάφορες περιοχές του κόσμου, οι οποίες γεννάνε βίαια κοινωνικά φαινόμενα, πείνα, μίσος, ρατσισμό και σε τελική ανάλυση τρομοκρατία.

Είναι υποκριτική η στάση και των ευρωπαίων ηγετών απέναντι στα αίτια που γεννάνε τα ίδια φαινόμενα. Μιλάνε για αντιρατσιστική πολιτική, όταν εφήρμοσαν σε όλο τον ευρωπαϊκό νότο και κυρίως στην πατρίδα μας την πλέον άγρια ρατσιστική πολιτική , ισοπεδώνοντας κάθε έννοια Δικαίου, δημοκρατικών θεσμών, ανθρωπίνων δικαιωμάτων, εθνικής κυριαρχίας, ΚΑΙ στοιχειώδους νομιμότητας.
Όσα υπέστησαν και υφίστανται οι Έλληνες, από την εφαρμογή του Μνημονίου, είναι ο πλέον original ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ! Οι νόμοι για τη συγκέντρωση των τόκων και του κεφαλαίου υπέρ των δανειστών είναι καθαρά ρατσιστικοί και μοιάζουν με εκείνους που εφήρμοσε ο Γκέρινγκ και η χιτλερική ηγεσία εναντίον των εβραϊκών περιουσιών.
  • Από την άλλη πλευρά, όσοι μιλάνε εναντίον των διαφόρων ρατσιστικών εκδηλώσεων ενισχύουν όταν χρειάζεται πολιτικές ναζιστικές οργανώσεις, όπως αυτές του Κιέβου.
www.crashonline.gr
18/8/14
--

1 comment:

  1. Hundreds protest Israeli wedding of 'Jew with Muslim'....

    A bride who converted from Judaism to the Muslim faith and a Muslim groom were married on Sunday to cries of “Death to Arabs” as Israeli police held back about 200 angry protesters.

    The protesters, many of them young men wearing black shirts, denounced the bride, who was raised Jewish and converted to Islam before the wedding, as a “traitor against the Jewish state”. They sang a song that urges, “May your village burn down.”

    A few dozen left-wing Israelis held a counter-protest nearby holding flowers, balloons and a sign that read, “Love conquers all.”

    The groom told Israel’s Channel 2 TV the protesters failed to derail the wedding or dampen its spirit. “We will dance and be merry until the sun comes up. We favour coexistence,” he bravely said.

    Several dozen police, including members of the force’s most elite units, formed human chains to keep the protesters from the wedding hall’s gates and chased after many who defied them. Four protesters were arrested, and there were no injuries.

    A lawyer for the couple, Maral Malka, 23, and Mahmoud Mansour, 26, both from the Jaffa section of Tel Aviv, had unsuccessfully sought a court order to bar the protest. He obtained backing for police to keep protesters 200 metres from the wedding hall in Tel Aviv..................http://www.france24.com/en/20140818-hundreds-protest-israeli-wedding-jew-muslim/

    ReplyDelete

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin