Friday, August 8, 2014

Η Ρωσία καλεί τους εισαγωγείς της να κάνουν άνοιγμα στις αγορές νέων χωρών...

Η ρωσική υπηρεσία γεωργικών προτύπων ζήτησε από τους εγχώριους και τους ξένους εισαγωγείς που δραστηριοποιούνται στη Ρωσία να επιλέξουν νέες χώρες στις οποίες θα προμηθεύουν τα προϊόντα τους. «Εχουμε απευθύνει πρόσκληση στους εισαγωγείς να συζητήσουν το ενδεχόμενο ανοίγματος σε νέες αγορές» δήλωσε σήμερα η Γιούλια Τροφίμοβα, εκπρόσωπος της Rosselkhoznadzor, αναφερόμενη στα σχέδια του επικεφαλής της υπηρεσίας Σεργκέι Ντανκβερτ να συναντηθεί με ξένους φορείς του εμπορίου, στο πλαίσιο του ρωσικού εμπάργκο εισαγωγής τροφίμων από δυτικές χώρες που έχουν επιβάλει κυρώσεις λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην Ουκρανία.

«Καταρχάς θέλουμε να ξέρουμε για ποιες χώρες ενδιαφέρονται οι εισαγωγείς μας» είπε η Τροφίμοβα και πρόσθεσε ότι «η έμφαση θα δοθεί αρχικά σε εκείνους που προμηθεύονται κρέας και γαλακτοκομικά προϊόντα». Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες, Πέμπτη, ο Ντάνκβερτ είχε δηλώσει ότι η Ρωσία πρέπει να μειώσει την εξάρτησή της σε εισαγωγές τροφίμων από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις Ηνωμένες Πολιτείες. «Έχουμε εδώ και πολύ καιρό ξεκινήσει να κάνουμε τις απαραίτητες κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

http://gr.rbth.com/news
8/8/14
--
-
ΣΧΕΤΙΚΟ:

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin