Saturday, September 20, 2014

Πρόγραμμα Αντ. της Κυβέρνησης και ΥΠΕΞ Ευ. Βενιζέλου στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην Υπουργική Εβδομάδα της 69ης Γ.Σ Ο.Η.Ε (Κυριακή, 21.09.2014)

ΥΠΕΞ, Σάββατο, 20 Σεπτέμβριος 2014:
Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, θα ξεκινήσει τις επαφές που θα έχει στη Νέα Υόρκη, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην Υπουργική Εβδομάδα της 69ης Γενικής Συνέλευσης του Ο.Η.Ε., με τη συνάντησή του, αύριο Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 16.15 (τοπική), με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, κ. Ban Ki-moon.

Κατά τη συνάντηση θα εξετασθούν σημαντικά ζητήματα περιφερειακής και διεθνούς πολιτικής και ο κ. Βενιζέλος θα έχει την ευκαιρία να ενημερώσει τον Γενικό Γραμματεά του ΟΗΕ για τις ελληνικές θέσεις σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα της ελληνικής  εξωτερικής πολιτικής.

Στη συνέχεια, στις 18.30 (τοπική), ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους ελληνικών ομογενειακών οργανώσεων των ΗΠΑ.

mfa.gr
20/9/14
--
-
ΣΧΕΤΙΚΟ:

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin