Wednesday, October 22, 2014

Μήνυμα Παπούλια σε Αναστασιάδη για τις τουρκικές προκλήσεις

Παράνομη και προκλητική θεωρεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας την παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κύπρου, από την Τουρκία, σε μήνυμα που έστειλε στον ομόλογό του της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη. 

«Τη στιγμή κατά την οποία τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αποκλειστική Οικονομική της Ζώνη (ΑΟΖ) παραβιάζονται κατά παράνομο και προκλητικό τρόπο από την Τουρκία, επιθυμώ να σας διερμηνεύσω την ομόθυμη συμπαράσταση της Ελληνικής Δημοκρατίας και του συνόλου του ελληνικού λαού» τονίζει ο κ. Παπούλιας στο μήνυμά του και υπογραμμίζει την ανάγκη η ΕΕ να συμπαρασταθεί στη Κύπρο.

«Εκφράζω την ευχή και προσδοκία να έχουν θετικό αποτέλεσμα οι ενέργειες που η κυβέρνησή σας αναλαμβάνει προς αντιμετώπιση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί, ελπίζοντας συνάμα και η Ευρωπαϊκή Ένωση να επιδείξει εμπράκτως την αλληλεγγύη της».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 
[enet.gr]
22/10/14
--
-
ΣΧΕΤΙΚΑ:

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin