Friday, November 7, 2014

Ναρίσκιν: Η Ουάσινγκτον δεν μπαίνει καν στον κόπο να κρύψει ότι ενορχηστρώνει τους εκβιασμούς κατά της Ρωσίας

Η Ουάσινγκτον έχει αποθρασυνθεί τόσο, που δεν μπαίνει καν στον κόπο να κρύψει τον ρόλο της ως συντονίστρια των εκβιασμών και των πιέσεων κατά της Ρωσίας: Σκληρή κριτική της πολιτικής των ΗΠΑ από τον πρόεδρο της Κρατικής Δούμας Σεργκέι Ναρίσκιν. Η δήλωσε έγινε κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον αναπληρωτή ηγέτη του Φιλελεύθερου-Δημοκρατικού Κόμματος της Ιαπωνίας και πρόεδρο του συνδέσμου μελών του κοινοβουλίου για τη φιλία με τη Ρωσία Μασαχίρο Κομούρα, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στη Μόσχα.

Ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας επανέλαβε ότι η Ρωσία απογοητεύτηκε από το γεγονός ότι «οι αξιότιμοι Ιάπωνες εταίροι μας υποστήριξαν τις παράνομες και αντιπαραγωγικές αποφάσεις της Ομάδας των Επτά (G7) σχετικά με τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας». «Γνωρίζουμε ότι όλα αυτά τα βήματα έγιναν υπό τις ισχυρές πιέσεις των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Ουάσινγκτον έχει αποθρασυνθεί τόσο πολύ, που πια δεν κρύβει ότι η ίδια κρύβεται πίσω από την ενορχήστρωση των εκβιασμών και των πιέσεων κατά της Ρωσίας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ναρίσκιν.

Ο Ναρίσκιν υπογράμμισε ότι τέτοιου είδους κινήσεις (υποστήριξη των κυρώσεων κατά της Ρωσίας) έχουν βλάψει την ανάπτυξη των ρωσο-ιαπωνικών σχέσεων. «Γνωρίζοντας το υψηλό κύρος σας στους πολιτικούς και τους επιχειρηματικούς τομείς της Ιαπωνίας, θα ήθελα να σας ζητήσω να προωθήσετε, όποτε είναι δυνατόν, την ιδέα της επιστροφής των ρωσο-ιαπωνικών σχέσεων στα φυσιολογικά, εποικοδομητικά επίπεδα» είπε ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας στον Κομούρα. 

[gr.rbth.com]
7/11/14
--
-
ΣΧΕΤΙΚΟ:

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin