Saturday, December 27, 2014

Σαμαράς: Πολιτικός εκβιασμός η μη εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας

«Ο λαός δεν θέλει εκλογές, η χώρα δεν έχει ανάγκη από εκλογές, κάνω τα πάντα για να βγει Πρόεδρος» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξη που παραχώρησε στη ΝΕΡΙΤ και της οποίας απόσπασμα μεταδόθηκε από τη δημόσια τηλεόραση.
Ολόκληρη η συνέντευξη θα μεταδοθεί στις 18:30.

«Έκανα και κάνω τα πάντα για να εκλεγεί Πρόεδρος. Φτύσαμε αίμα για να για να κρατήσουμε την Ελλάδα όρθια» τόνισε, θέτοντας τους βουλευτές προ των ευθυνών τους.

«Η ευθύνη των εκλογών θα βαρύνει εκείνους που δεν θα εκλέξουν Πρόεδρο, το παρών θα έχει επάνω το ονοματεπώνυμο των βουλευτών» είπε χαρακτηριστικά, ενώ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο κατηγόρησε για «ανόητα νταηλίκια».

Ο πρωθυπουργός επαναλαμβάνει την πρότασή για συναινετική εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, για διαπραγμάτευση για το χρέος, για διεύρυνση του κυβερνητικού σχήματος με πρόσωπα που πιστεύουν στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας και για διεξαγωγή εκλογών στο τέλος του 2015.

  [tovima.gr]
27/12/14
--
-

MEDIA GR - MME EL: Επιλογές στο Ιντερνέτ (Δεκέμβριος 2014 - Γ)

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin