Wednesday, January 7, 2015

Λετονική προεδρία: Η νεά ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να σεβαστεί τις συμφωνίες

Την ελπίδα ότι η νέα ελληνική κυβέρνηση θα σεβαστεί τις συμφωνίες που έχει συνάψει με τις χώρες - μέλη της ευρωζώνης, στο πλαίσιο του προγράμματος προσαρμογής, εξέφρασε η πρωθυπουργός της Λετονίας Λαϊμντότα Στραογιούμα.

Σε ενημέρωση προς τους διαπιστευμένους στις Βρυξέλλες δημοσιογράφους, η κα Στραογιούμα τόνισε ότι θα πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ελλάδα και να μην προτρέχουμε, καθώς η Ελλάδα «έχει το δικαίωμα να επιλέξει με ελευθερία την κυβέρνηση της».

Η πρωθυπουργός της Λετονίας σημείωσε επίσης ότι οι μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα θα πρέπει να συνεχιστούν εφόσον δεν υπάρχει εναλλακτική λύση στην εφαρμογή του προγράμματος, που έχει συμφωνηθεί με τους πιστωτές.

 [ imerisia.gr]
7/1/15
--

1 comment:

  1. "Συμφωνίες" που υπογράφηκαν από πρόθυμους υποτελείς κάτω από εκβιασμούς και πιέσεις, προφανώς και δεν πρέπει να γίνουν σεβαστές από καμιά κυβέρνηση που σέβεται τον εαυτό της και το λαό που την εξέλεξε...

    ReplyDelete

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin