Sunday, January 25, 2015

Tο νεότερο διακαναλικό exit poll 100%


Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα μεγάλες αποκλίσεις στα ποσοστά των κομμάτων που ανακοινώθηκαν με το νεότερο exit poll...

  • ΣΥΡΙΖΑ: 36 – 38%
  • Ν.Δ.: 26 – 28%
  • Ποτάμι: 6 – 7%
  • Χρυσή Αυγή: 6 – 7%
  • ΚΚΕ: 5 -6%
  • ΠΑΣΟΚ: 4,2 – 5,2%
  • Ανεξάρτητοι Έλληνες: 4 – 5%
  • Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών: 2,2 – 3,2%
mme.gr
--
-

11 comments:

  1. Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές: Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε πλήρως με τη νέα κυβέρνηση ...
    Παροτρύνουν τον Τσίπρα να διαπραγματευτεί με όλες τις φίλο-Ευρωπαϊκές προοδευτικές δυνάμεις
    Με δήλωση του Τζιάνι Πιτέλα, αρχηγού των Σοσιαλιστών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο -τη δεύτερη μεγαλύτερη δύναμη στους κόλπους τους- οι Σοσιαλιστές είναι έτοιμοι να συνεργαστούν με τον ΣΥΡΙΖΑ..............http://www.protothema.gr/politics/article/445644/europaioi-sosialistes-eimaste-etoimoi-na-sunergastoume-pliros-me-ti-nea-kuvernisi/
    25/1/15

    ReplyDelete
  2. Πτώση του ευρώ στις αγορές Αυστραλίας - Ασίας μετά τα ελληνικά exit polls...

    Πτώση του ευρώ σημειώνεται τη Δευτέρα το πρωί (τοπική ώρα) στις αγορές Αυστραλίας και Ασίας, μετά την ανακοίνωση της διαφαινόμενης νίκης του ΣΥΡΙΖΑ στις ελληνικές εκλογές, καθώς εκφράζονται φόβοι για περιπλοκές σε ό,τι αφορά τη συνέχιση της πολιτικής λιτότητας στην Ευρωζώνη.

    Η ισοτιμία του ευρώ διαμορφώνεται στο 1,117 δολάριο, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, ενώ στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας είχε κλείσει στο 1,1115 δολάριο.
    http://www.naftemporiki.gr/finance/story/906104/ptosi-tou-euro-stis-agores-australias-asias-meta-ta-ellinika-exit-polls
    25/1/15

    ReplyDelete
  3. Λαφαζάνης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κάνει κωλοτούμπες ...

    Το κόμμα «δεν θα βάλει νερό στο κρασί του και θα υλοποιήσει το πρόγραμμά του» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής στη Β' Αθήνας
    «Κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει το εκλογικό αποτέλεσμα» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β' Αθήνας Παναγιώτης Λαφαζάνης, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των exit polls.

    Παράλληλα, υποστήριξε ότι «διαμορφώνεται μια νέα κατάσταση, όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και στην Ευρώπη» διαβεβαιώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν θα κάνει κωλοτούμπες»...............http://www.protothema.gr/politics/article/445652/lafazanis-o-suriza-den-tha-kanei-kolotoubes/
    25/1/15

    ReplyDelete
  4. Αποχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις έξω από τη ΝΕΡΙΤ...

    Ζ. Κωνσταντοπούλου: Οι δεσμεύσεις μας για εκ νέου άνοιγμα της ΕΡΤ θα υλοποιηθούν.

    Αποχώρησε το μεγαλύτερο μέρος των αστυνομικών δυνάμεων από το κτίριο της ΝΕΡΙΤ, μετά από διαμαρτυρία των εργαζομένων.

    Οι δεσμεύσεις μας για εκ νέου άνοιγμα της ΕΡΤ εννοείται ότι θα υλοποιηθούν, δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου που βρέθηκε στο σημείο.

    Η παρουσία της αστυνομίας χαρακτηρίστηκε προληπτική και αποδίδεται σε φήμες για κινητοποίηση από την πλευρά συνδικαλιστών της ΝΕΡΙΤ.
    http://www.tovima.gr/society/article/?aid=670622
    25/1/15

    ReplyDelete
  5. Διεθνή ΜΜΕ: Η Ελλάδα κάνει στροφή από τη λιτότητα...

    Για «ιστορική» νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και της «αντιμνημονιακής αριστεράς» κάνουν λόγο τα διεθνή ΜΜΕ αμέσως μετά τη μετάδοση των exit polls, επισημαίνοντας πως ο «διαφαινόμενος θρίαμβος» ίσως δώσει ώθηση και σε άλλα «ριζοσπαστικά αριστερά κόμματα ανά την Ευρώπη».

    Στη «μεγάλη διαφορά» που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις εξόδου (exit polls) και μετέδωσαν τηλεοπτικοί σταθμοί στην Ελλάδα αναφέρονται ανταποκρίσεις από την Αθήνα, που προβάλλουν αρκετά αμερικανικά ΜΜΕ, υπογραμμίζοντας τον «αντιμνημονιακό χαρακτήρα» του ΣΥΡΙΖΑ, όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας της New York Times.

    Μεταξύ άλλων, στις ανταποκρίσεις τονίζεται ότι «το ριζοσπαστικό αριστερό κόμμα ΣΥΡΙΖΑ», σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις εξόδου, «κερδίζει τις βουλευτικές εκλογές» και «πετυχαίνει μία ιστορική πρωτιά»..................http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=64129403
    25/1/15

    ReplyDelete
  6. Συγχαρητήρια Αβραμόπουλου στον Τσίπρα...

    Ο Επίτροπος για θέματα μετανάστευσης της ΕΕ, Δημήτρης Αβραμόπουλος, ήταν ο πρώτος που έστειλε συγχαρητήρια στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για την νίκη του κόμματός του στις εθνικές εκλογές.

    ReplyDelete
  7. Στο 35,2% ο ΣΥΡΙΖΑ στο 20,11% της Επικράτειας..

    Τα επίσημα αποτελέσματα του υπουργείου Εσωτερικών που αφορούν στο 20,11% της Επικράτειας έχουν βγει μέχρι στιγμής.

    Και έχουν ως εξής:

    ΣΥΡΙΖΑ: 35,20%

    ΝΔ: 29,14%

    Χρυσή Αυγή: 6,27%

    ΠΟΤΑΜΙ: 5,65%

    ΚΚΕ: 5,30%

    ΠΑΣΟΚ: 5,18%

    ΑΝΕΛ: 4,63%

    ΚΙΝΗΜΑ: 2,51%

    ReplyDelete
  8. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΑ..

    Οι πρώτες αντιδράσεις των ξένων πολιτικών για τη νίκη ΣΥΡΙΖΑ

    Ποικιλοτρόπως υποδέχτηκαν το αποτέλεσμα των πρώτων exit polls οι ευρωπαίοι πολιτικοί, οι οποίοι έσπευσαν να τοποθετηθούν μέσα από τα social media.

    Από τους πρώτους που σχολίασαν τα αποτελέσματα των exit polls ήταν η επικεφαλής του κόμματος «Η Αριστερά» (Die Linke) στη Γερμανία, Κάτια Κίπινγκ, η οποία, μέσω Twitter, έκανε λόγο για «μια όμορφη μέρα» και για την «αρχή της ευρωπαϊκής άνοιξης», από την Ελλάδα.

    Συγχαρητήρια προς τον Αλέξη Τσίπρα, απέστειλε μέσω Twitter, ο ιταλός υπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων Σάντρο Γκότζι. «Συγχαρητήρια προς το Αλέξη Τσίπρα. (Είμαστε) έτοιμοι να συνεργαστούμε με τη νέα ελληνική κυβέρνηση για μια πιο δημοκρατική και πολιτική Ένωση».

    Με ένα καυστικό tweet σχολίασε το αποτέλεσμα των exit polls ο πρώην πρωθυπουργός της Σουηδίας Καρλ Μπιλντ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε την Ελλάδα στις εκλογές υποσχόμενος ότι οι φορολογούμενοι στις άλλες χώρες της ευρωζώνης θα πληρώσουν ακόμη περισσότερα για αυτούς. Μάλλον τολμηρό».
    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=64129431
    25/1/15

    ReplyDelete
  9. Πιτέλα: «Οι Έλληνες επέλεξαν να δώσουν τέλος στη λιτότητα»...

    H Eλλάδα έστειλε ένα σαφές μήνυμα προς την ΕΕ, να σταματήσει η λιτότητα και η τρόικα των υπαγορεύσεων, δήλωσε ο πρόεδρος των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Τζιάνι Πιτέλα.

    «Οι Έλληνες επέλεξαν να δώσουν τέλος στη λιτότητα που τους επιβάλλεται από υπαγορεύσεις της τρόικας και να ζητήσουν από τη νέα κυβέρνηση να παρουσιάσει δίκαιες πολιτικές με περισσότερη κοινωνική δικαιοσύνη» υπογράμμισε σε γραπτή ανακοίνωσή του, ο Τζιάνι Πιτέλα.

    «Η αναδιαπραγμάτευση του χρέους και η επέκταση των όρων του διάσωσης της Ελλάδας δεν πρέπει πλέον να θεωρείται ως ένα ταμπού, είπε και τόνισε ότι είναι πλέον καιρός να επενδύσουμε στην οικονομική ανάπτυξη για να υπάρξει μείωση του ελλείμματος και του δημόσιου χρέους» τόνισε.
    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=64129435
    25/1/15

    ReplyDelete
  10. Τα μέχρι στιγμής επίσημα αποτελέσματα, όπως μεταδίδονται από το υπουργείο Εσωτερικών, στο 20,46% της Επικράτειας...

    ΣΥΡΙΖΑ 35,23%
    ΝΔ 29,12%
    Χρυσή Αυγή 6,28%
    Το Ποτάμι 5,65%
    ΚΚΕ 5,29%
    ΠΑΣΟΚ 5,18%
    ΑΝΕΛ 4,63%
    Κίνημα 2,51%
    Ένωση Κεντρώων 1,83%
    Τελεία 1,71%
    ΛΑΟΣ 1,09%

    Στις 150 ή 151 οι έδρες του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τη νέα πρόβλεψη του Μega

    ReplyDelete
  11. Podemos Ισπανίας: «Η ελπίδα έρχεται» με τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ...

    Ο επικεφαλής του κινήματος Πάμπλο Ιγκλέσιας εξέφρασε την ελπίδα ότι θα καταφέρει να μιμηθεί τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές οι οποίες θα διεξαχθούν αργότερα φέτος στην Ισπανία
    Το κόμμα Podemos της Ισπανίας χαιρέτισε απόψε τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές που διεξήχθησαν στην Ελλάδα χωρίς να περιμένει καν να ανακοινωθεί επίσημα το αποτέλεσμα.................http://www.protothema.gr/politics/article/445671/podemos-ispanias-i-elpida-erhetai-me-ti-niki-tou-suriza/

    ReplyDelete

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin