Tuesday, February 17, 2015

Τον Προκόπη Παυλόπουλο πρότεινε ο Πρωθυπουργός για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Τον Προκόπη Παυλόπουλο πρότεινε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για την Προεδρία της Δημοκρατίας.
Όπως είπε, η ευρύτερη δυνατή συναίνεση είναι απαραίτητη για ξεπεράσουμε καθε δυσκολία.

 «Ζούμε τη γέννηση μιας νέας εποχής, είναι αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε η ενότητα του λαού μας στην κοινωνία αλλά και σε επίπεδο πολιτικό και πολιτειακό» σημείωσε.
Ο κ. Τσίπρας ανέφερε πως άκουσε την εύλογη πρόταση για εκλογή αριστερού Προέδρου της Δημοκρατίας, εξηγώντας ότι είναι εύλογη γιατί δεν υπήρξε ποτέ στη χώρα Αριστερός Πρόεδρος.
 
Πρόσθεσε όμως πως η Αριστερά στις πιο κρίσιμες στιγμές δεν υπήρξε ποτέ αλαζονική απέναντι την ιστορία, τονίζοντας ότι η δύναμή της ήταν πάντα ότι δεν διεκδικούσε τα αξιώματα για τον εαυτό της.
 
«Σήμερα χρειαζόμαστε έναν Πρόεδρο της Δημοκρατίας με αποδεδειγμένη δημοκρατική ευαισθησία, να χαίρει ευρύτατης αποδοχής στην κοινωνία και στη Βουλή των Ελλήνων» συμπλήρωσε και ανακοίνωσε την πρότασή του για τον κ. Παυλόπουλο.
 
Εξηγώντας περαιτέρω το σκεπτικό του, είπε ότι ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος μπορεί να είναι ο Πρόεδρος που με το κύρος τη δημοκρατική του συνείδηση μπορεί να βοηθήσει αποφασιστικά σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία τον λαό και τη χώρα, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα το έργο της μεγάλης κοινωνικής αλλαγής που αυτή η κυβέρνηση θα φέρει σε πέρας παρά τις αντιξοότητες.
 [naftemporiki.gr]
17/2/15
 

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin